Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές στο Δημόσιο - 286 μόνιμες θέσεις εργασίας

Μέσα στο καλοκαίρι οι αιτήσεις

25 Ιουνίου 2021 09:13
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές στο Δημόσιο - 286 μόνιμες θέσεις εργασίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει 27 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, ως ακολούθως:

  • 11 θέσεις για την κάλυψη αναγκών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
  • 16 θέσεις για την κάλυψη αναγκών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 28 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές στο Δημόσιο - 286 μόνιμες θέσεις εργασίας

Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο Α.Σ.Ε.Π.. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις (κωδ. θέσης) και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα.

Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει τη σειρά των προτιμήσεών του κατά κωδικό θέσης στις οποίες επιθυμεί να προσληφθεί. . Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

ΑΣΕΠ: Διοριστείτε μόνιμα στο Δημόσιο! Αυτές είναι οι 259 θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι οι αιτήσεις για 259 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών και στα ΚΕΠ. Και οι δύο διαγωνισμοί έχουν πάρει ΦΕΚ και έχει δημοσιευτεί η προκήρυξή τους.

Πρώτη θα ξεκινήσει η 6Κ/2021 που αφορά στην πρόσληψη 115 ατόμων στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (υπ. Οικονομικών). Αμέσως μετά, στις αρχές Ιουλίου, θα πάρει σειρά η 7Κ/2021 για 144 θέσεις διοικητικού προσωπικού στα ΚΕΠ.

ΑΣΕΠ: Διοριστείτε μόνιμα στο Δημόσιο! Αυτές είναι οι 259 θέσεις εργασίας

115 δημοσιονομικοί στο υπουργείου Οικονομικών

Ξεκινάει στις 15 Ιουνίου η πρoθεσμία υποβολής αιτήσεων για 115 μόνιμους υπαλλήλους στο υπουργείο Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής. Οι θέσεις είναι:

  • ΠΕ Γεωτεχνικών 2,
  • ΠΕ Δημοσιονομικών 109 και
  • ΠΕ Μηχανικών 4.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης-υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Παράλληλα, θα πρέπει να καταβάλουν παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου – Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Η υποβολή περισσοτέρων της μίας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

144 διοικητικού προσωπικού στα ΚΕΠ

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ της προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 144 θέσεις μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Θα καλυφθούν οι εξής:

  • Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), πενήντα εννιά (59) θέσεις κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ).
  • Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), τριάντα δύο (32) θέσεις κλάδου ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ).
  • Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), πενήντα τρεις (53) θέσεις κλάδου ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ).

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στις παρακάτω περιφέρειες/δήμους: Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δράμας, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κέας – Κύθνου, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Κιλκίς, Λευκάδας, Νότιου Τομέα Αθηνών, Πάρου, Πειραιώς, Πιερίας, Ρεθύμνης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων, Λάρισας, Μυκόνου, Ξάνθης, Σποράδων, Αργολίδας, Αρκαδίας, Δράμας, Ημαθίας, Καλύμνου, Κορινθίας, Λακωνίας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Μήλου ν. Κίμωλος, Νήσων ν. Σαλαμίνας, Νήσων ν. Σπέτσες, Νήσων δ. Τροιζηνίας – Μεθάνων, Νήσων ν. Υδρας, Πέλλας, Ρόδου, Τρικάλων, Φωκίδας και Χίου.

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που τρέχουν για μόνιμες θέσεις στο δημόσιο

ΑΣΕΠ: Εντός των επόμενων ημερών ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την νέα προκήρυξη μονίμων!

Πρόκειται για τον διαγωνισμό 5Κ/2021 που αφορά στην πλήρωση 83 θέσεων εργασίας σε 17 φορείς.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 9 Ιουνίου 2021 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Διαβάστε με την ευκαιρία: ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα 7 προγράμματα που μπαίνουν σε λειτουργία για νέες θέσεις εργασίας

Αναλυτικά οι φορείς:

  • Αιγινήτειο Νοσοκομείο(ΕΚΠΑ)
  • Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)
  • Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
  • Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)
  • Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)
  • Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)
  • Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Πολυτεχνείο Κρήτης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων)
  • Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)-Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»(ΕΚΕΦΕ«Δ»)-Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ)-Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ)-Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ)-Ν.Π.Δ.Δ.,
  • «ΑΘΗΝΑ»- Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Ε.Κ. «ΑΘΗΝΑ») Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)-Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» (ΕΚΕΒΕ «Α. Φλέμιγκ»)-Ν.Π.Ι.Δ. και στο
  • Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)-Ν.Π.Ι.Δ. (ΓΓΕΚ πρώην ΓΓΕΤ-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων).

Σημειώστε ότι, η προκήρυξη κάνεις δεκτούς 185 διαφορετικούς τίτλους σπουδών.

Κάντε Μητρώο

Ξεκινήστε άμεσα την προετοιμασία σας για τη νέα προκήρυξη. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι η δημιουργία Μητρώου. Αυτό χρησιμοποιείται σε όλες τις προκηρύξεις μονίμων, όπως για παράδειγμα την 5Κ/2021.

Για να φτιάξετε Μητρώο τηλεφωνήστε στους αριθμούς (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17:00):

211 9555 055
211 9555 025
211 9555 050
211 9555 022
211 9555 023
211 9555 021

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι 7 προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει ήδη δημοσιεύσει όλες τις προκηρύξεις για τις προσλήψεις στο Δημόσιο που αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Ανάμεσα στις προκηρύξεις που «τρέχουν» βρίσκεται και η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά 114 προσλήψεις στα ΚΕΠ όλης της χώρα και αναμένεται να σπάσει ρεκόρ αιτήσεων.

Παράλληλα, από τις 15 Ιουνίου 2021, θα τρέξει και η προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά 115 μόνιμες προσλήψεις σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου και ώρα 14:00 εκπνέει η προθεσμία αιτήσεων για 76 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε εννέα διαφορετικούς φορείς του Δημοσίου, μέσω της προκήρυξη 4Κ/2021 του ΑΣΕΠ (η προκήρυξη εδώ).

Δείτε συνοπτικά τις προκηρύξεις που τρέχουν καθώς και τις ημερομηνίες μέσα στις οποίες μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση:

 ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που τρέχουν για μόνιμες θέσεις στο δημόσιο

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share