Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας – Αναλυτική λίστα

Σας αφορά όλους!

17 Ιουνίου 2021 11:59
ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας – Αναλυτική λίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΥΠΕΣ: Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ εννιακοσίων 977 ατόμων!

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8), έως εννέα (9) ή έως έντεκα (11) μήνες, για τη στελέχωση υπηρεσιών Δήμων, που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας

ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας

ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας

ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκαν 977 προσλήψεις σε δήμους της χώρας

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν ανά φορέα, αφού πρώτα λάβουν την έγκριση του ΑΣΕΠ και αφορούν 8μηνες, 9μηνες ή 11μηνες συμβάσεις με παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για το Υπουργείο Οικονομικών - Πόσοι προσλαμβάνονται στο Δημόσιο απ' όσους κάνουν αίτηση;

Από σήμερα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ για μία από τις 115 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών!

Αιτήσεις δέχεται από σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου, η νέα προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαπέντε (115) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανικές Μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν ηλεκτρονικές αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Δείτε ακόμα: Προσλήψεις σε Δήμους και Κτηματολόγιο!

Τις προσλήψεις που έχει προκηρύξει το υπουργείο Οικονομικών, μέσω ΑΣΕΠ, θα στελεχώσουν οι εξής ειδικότητες, κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης:

  • ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ
  • ΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για το Υπουργείο Οικονομικών

Πώς κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου

Να προμηθευτούν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς.

Συγκεκριμένα υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς σε περίπτωση που δεν προσκομίσει κανένα απολύτως σχετικό δικαιολογητικό, για την απόδειξη αυτών.

Μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ

Ταυτόχρονα το ΑΣΕΠ έχει δημοσιεύσει άλλες τρεις προκηρύξεις που αφορούν 254 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου και Ερευνητικά Κέντρα.

Συγκεκριμένα, μέχρι την, Πέμπτη 24 Ιουνίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους στην προκήρυξη 5Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 83 μόνιμες προσλήψεις σε 19 φορείς του Δημοσίου (περισσότερα εδώ...).

Παράλληλα, στις 28 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης ( Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»)

Τέλος, η πολύ αναμενόμενη προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά 114 προσλήψεις στα ΚΕΠ όλης της χώρα θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από τις 5 Ιουλίου 2021

Θέσεις εργασίας και στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Tην πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις αορίστου χρόνου θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας, με τη ταυτόχρονη ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας.

Πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικότητες που θα ζητούνται θα αφορούν προσωπικό κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα χρειάζεται η Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως εύκολα σε 10 ημέρες!

Επίσης για τις περισσότερες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και για προσλήψεις μοριοδοτεί η Πιστοποίηση Αγγλικών που την παίρνεις από το σπίτι σου εύκολα και ευέλικτα δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening.

ΑΣΕΠ 3Ε2021: Ενας στους 11 προσλαμβάνεται σε φορείς του δημοσίου

το πλαίσιο της Προκήρυξης 3Ε/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 23/29-4-2021 & 29/13-5-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση συνολικά είκοσι επτά (27) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.2190/1994 (Α΄28), κατά τα οριζόμενα στην παρ. 1, του άρθρου 58, του Ν.4765/2021, υποβλήθηκαν συνολικά 317 αιτήσεις.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν θέσεις περισσοτέρων του ενός Γνωστικών Αντικειμένων – Εξειδίκευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 532.

Αναλυτικά ο πίνακας με το πλήθος αιτήσεων

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share