Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Απριλίου σε κάθε ταμείο

Ξεκινάνε από 24 Μαρτίου

22 Μαρτίου 2021 14:07
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Απριλίου σε κάθε ταμείο

Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους από την Τετάρτη 24 Μαρτίου, ενώ οι πρώτοι που θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους είναι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι οποίοι, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα πληρωθούν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Την ίδια μέρα θα γίνει η καταβολή και των κύριων αλλά και των επικουρικών συντάξεων.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο

-Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Δείτε επίσης τις αυξήσεις που έρχονται στα αναδρομικά των συντάξεων

-Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Αναδρομικά συντάξεων: Έρχονται αυξήσεις!

Αναδρομικά συντάξεων: Αυξήσεις θα δουν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με την Καθημερινή, τα αναδρομικά προκύπτουν από τη μείωση της περικοπής της σύνταξης στο 30% με τον νόμο Βρούτση από 60% που ίσχυε με το νόμο Κατρούγκαλου. Παράλληλα, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων που αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ.

Αναδρομικά δικαιούνται όσοι συνταξιοδοτήθηκαν από τις 28 Φεβρουαρίου 2020 και μετά και ανέλαβαν εργασία είτε πριν είτε μετά την συνταξιοδότησή τους, ασφαλισμένοι που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί στις 28/2 και ανέλαβαν εργασία μετά την ημερομηνία αυτή και ασφαλισμένοι που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί στις 28 Φεβρουαρίου και είχαν αναλάβει εργασία νωρίτερα από τις 28/2.

Αναδρομικά συντάξεων

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share