Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Μήπως είστε στους χίλιους τυχερούς;

29 Ιανουαρίου 2021 16:10
Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φορολοταρία Δεκεμβρίου: Ολοκληρώθηκε η 48η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2020. Παράλληλα, αρχίζει από σήμερα η καταβολή του φετινού επιδόματος θέρμανσης και η καταβολή του θα γίνει σε δύο φάσεις.

H κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων του Δεκεμβρίου ανέδειξε χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα γίνει μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς.

Για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς πατήστε εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τυχερούς αποστέλλεται μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Φορολοταρία Δεκεμβρίου

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share