Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Η νέα τους "μάχη" κατά της πανδημίας

Η σημαντική προσφορά τους στον αγώνα του κορωνοϊού.

30 Απριλίου 2020 11:07
Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Η νέα τους

Μια σημαντική προσφορά στον αγώνα των επιστημόνων κατά του κορωνοϊού αποφάσισαν να κάνουν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουλίσον δωρίζοντας πλάσμα προς ανεύρεση του "πολυπόθητου" εμβολίου. Να υπενθυμίσουμε πως ένα μήνα πριν το ζευγάρι είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες αφού νίκησε τον κορωνοϊό.

O Χανκς σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του προσφέρθηκαν εθελοντικά για να δώσουν πλάσμα αίματος.

«Πολλές είναι οι ερωτήσεις για το τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Ναι. Στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε τα αντισώματα. Δεν μας πλησίασε κανείς, μόνοι μας είπαμε: “Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;”», είπε ο ηθοποιός.

Ο Χανκς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που αυτός και η σύζυγός του δώρισαν το πλάσμα και το αίμα τους. «Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο».

Χαριτολογώντας και με το χιούμορ που τον διακρίνει ο ηθοποιός είπε πώς έχει έτοιμο το όνομα του εμβολίου αν αυτό προκύψει από το δικό του πλάσμα αίματος. «Στην πραγματικότητα θα το δίνουμε σε μέρη που πιστεύουμε πώς θα λειτουργήσει και θα ήθελα να ονομαστεί “Hank-ccine”», είπε χαρακτηριστικά.

Τομ Χανκς για τον κορωνοϊό: "Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη…"

Ο αγαπημένος και πασίγνωστος ηθοποιός Τομ Χανκς μετά από την ανακοίνωση του ότι νοσεί από κορωνοϊό, όπως και η γυναίκα του, ενημέρωσε μέσω του Instagram για την κατάσταση της υγείας τους.

Ποια τα συμπτώματα μια βδομάδα μετά το τεστ, που έδειξε ότι είναι θετικός στον θανατηφόρο ιό; Αν και δεν έχει πυρετό, όπως θα δείτε και στην ανάρτηση που έκανε, νιώθει κουρασμένος, αντιμετωπίζοντας πάντα με χιούμορ την κατάσταση.

«Γειά σας φίλοι μου! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοι στον κορονοϊό και την αυτο απομόνωση τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη… Απλώνοντας τα ρούχα και πλέονοντας τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο στον καναπέ. Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy (παιχνίδι με χαρτιά που παίζουν δυο) πάνω από 6 φορές και προηγείται 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Eίμαστε μαζί σε όλο αυτό. Μειώστε τα ποσοστά του ιού με τον τρόπο σας! (flatten the curve)».

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις προσωπικότητες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, μιας και δεν κάνει διακρίσεις!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share