Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, Πανεπιστήμια!

Ξεπαγώνουν οι προσλήψεις που είχαν παγώσει λόγω εκλογών.

9 Ιουλίου 2019 12:59
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, Πανεπιστήμια!

Οι προσλήψεις που είχαν προαναγγελθεί μέσω ΑΣΕΠ αλλά πάγωσαν λόγω εκλογών ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους με 1.047 θέσεις σε δήμους, ΔΕΗ, νοσοκομεία, ΕΛΓΑ, παιδικές κατασκηνώσεις, αλλά και 500 θέσεις καθηγητών σε Πανεπιστήμια.

Δείτε αναλυτικά:

Προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ - Αιτήσεις μέχρι 15 Ιουλίου

Στη πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει η ΔΕΗ. Συνολικά θα γίνουν 263 προσλήψεις στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και σε διάφορες Διοικητικές Διευθύνσεις της ΔΕΗ. Ζητούνται μηχανικοί, υπάλληλοι γραφείου, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί, τεχνικοί, εργοδηγοί, χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλα.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λήγει η προθεσμία για τις 70 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα - Αιτήσεις τώρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται προσλήψεις 70 υπαλλήλων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Η κατανομή των θέσεων σε όλη τη χώρα έχει ως εξής: Αθήνα (38) τριάντα οκτώ, Θεσσαλονίκη (17) δέκα επτά, Λάρισα (5) πέντε, Αλεξανδρούπολη (5) πέντε, Πάτρα (3) τρείς και Λιανοκλάδι (2) δύο. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι που πληρούν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

- Να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης ή ισότιμου τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής, ή απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης γενικής ή τεχνικής κατεύθυνσης.

- Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας).

- Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (προσκόμιση Ποινικού Μητρώου). - Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής επιπέδου Β2 (καλή γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2) επιθυμητή.

- Να είναι κάτοχοι πιστοποίησης γνώσης χειρισμού Η/Υ (ECDL ή ισότιμου τίτλου). Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε είκοσι μία (21) ημέρες από την δημοσίευση της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ημερομηνία λήξης την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] Θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις (βιογραφικά) θα συνοδεύονται από επιστολή στην οποία θα αιτιολογείται το ενδιαφέρον για την κατάληψη της θέσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν μία θέση ενδιαφέροντος από την παραπάνω κατανομή της προκήρυξης. Δηλώνεται όμως ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απασχολήσει τον εργαζόμενο οπουδήποτε αυτή δραστηριοποιείται ανά την ελληνική επικράτεια, βάσει των υπηρεσιακών της αναγκών.

500 θέσεις για καθηγητές στα Πανεπιστήμια για το Ακαδημαϊκό Ετος 2019-2020

Την κατανομή 500 θέσεων για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού/μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η επιμέρους κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση των αρμοδίων οργάνων κάθε Ιδρύματος.

353 νέες θέσεις στον ΑΣΕΠ!

Σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού βρίσκονται 14 δήμοι και φορείς όλης της χώρας.

Συνολικά, αναμένεται να προσληφθούν 353 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό.

undefined

Πρόκειται για 14 συμβάσεις στα Χανιά, 99 προσλήψεις στον Πειραιά(οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι και σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου), 27 θέσεις στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, 8 νέες συμβάσεις στον δήμο Μεταμόρφωσης (μέσω ΑΣΕΠ).

Ακόμη προσλήψεις θα γίνουν:

-6 προσλήψεις στον Κορυδαλλό(συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών)
-11 προσλήψεις στα Άβδηρα
-33 προσλήψεις στον δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού
Συγκεκριμένα, ζητούνται:

-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου (4 θέσεις)
-ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (29 θέσεις)

-8 προσλήψεις γυμναστών, φυλάκων, οδηγών στον δήμο Πύδνας-Κολινδρού
-12 συμβάσεις στον δήμο Λάρισας
-19 προσλήψεις στην Περιφέρεια Χαλκιδικής
-7 συμβάσεις στην Πεντέλη
-20 συμβάσεις στον δήμο Λάρισας
-21 προσλήψεις στον δήμο Τανάγρας
-68 προσλήψεις στον δήμο Κω

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share