Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με ΕΦΕΤ: Ανακαλεί το πλέον αγαπημένο τρόφιμο από τα ράφια των σούπερ μάρκετ!

Συναγερμός!

29 Ιανουαρίου 2019 21:25
Θρίλερ με ΕΦΕΤ: Ανακαλεί το πλέον αγαπημένο τρόφιμο από τα ράφια των σούπερ μάρκετ!

Μετά από έλεγχο καδμίου, μολύβδου και υδραργύρου των κατεψυγμένων ιχθυηρών «γλαύκος φέτα» και «ξιφίας σε φέτες» ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων διαπίστωσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα στα ανωτέρω δείγματα, τα οποία και χαρακτηρίστηκαν «μη κανονικά» και «μη ασφαλή».

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα παρακάτω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν και απαίτησε την άμεση απόσυρση του συνόλου των προϊόντων από τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, ανακαλούνται τα προϊόντα, τα οποία πωλούνται με τις εμπορικές ονομασίες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάποιος πρότεινε στη μητέρα ενός παιδιού με αυτισμό να του κάνει ευθανασία! Η ανατριχιαστική απάντησή της!

1. «ΓΛΑΥΚΟΣ ΦΕΤΑ, Prionace Glauga, FAO 41, ΓΟΓΓΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», με αριθμό παρτίδας 586255181 και ημερομηνία λήξης 10/09/19, το οποίο διακινήθηκε από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., επί του 2ου χλμ. Εθν. Πέλεκα – Αλεπού, ΔΕΗ, στην ΚΕΡΚΥΡΑ και από το υποκατάστημα στο 1ο χλμ. της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων – Πεδινής, στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

2. «ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, FAO 71, SEA WORLD», με αριθμό παρτίδας 180416 και ημερομηνία λήξης 30/05/19, το οποίο διακινήθηκε από την εταιρεία SEA WORLD A.E.B.E. επί του 3ου χλμ. Καρδίτσας – Τρικάλων και την επιχείρηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., με τη διακριτική ονομασία "ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", στην οδό Π. Μελά 15, στα Ιωάννινα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share