Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφηβη τρέχει στη μητέρα της πονώντας ανυπόφορα! - Κάτι που χρησιμοποιούμε όλοι μας ήταν ο λόγος!

Μία προειδοποίηση για όλους!

11 Νοεμβρίου 2018 12:50
Έφηβη τρέχει στη μητέρα της πονώντας ανυπόφορα! - Κάτι που χρησιμοποιούμε όλοι μας ήταν ο λόγος!

Η παρακάτω είδηση που θα διαβάσετε, πρέπει να είναι μια προειδοποίηση για όλους τους χρήστες κινητών συσκευών.

Η Jackie Fedro, μια μητέρα από μια επαρχία του Σικάγο, μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία, που συνέβη στη 13χρονη κόρη της, Gabbie. Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, όταν οι γονείς της, της χάρισαν ένα κινητό για τα Χριστούγεννα.

Πήρε το μοντέλο LG d500. Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα κινητά εγκυμονούν διάφορους κινδύνους, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτό που συνέβη στη Gabbie δεν ήταν συνηθισμένο περιστατικό.

Ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό της μια μέρα, η μητέρα της άκουσε ένα ουρλιαχτό.

Η κόρη της κατέβηκε τις σκάλες τρέχοντας, κρατώντας τον λαιμό της γεμάτη αγωνία και πόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός!

Αυτό που είδε η Jackie ήταν ένα σοβαρό έγκαυμα γύρω από το λαιμό της. Η Gabbie χρησιμοποιούσε το κινητό της, ενώ αυτό ήταν συνδεδεμένο σε πρίζα.

Το καλώδιο ακουμπούσε στο κολιέ του λαιμού της, μεταδίδοντας ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Το δημοσίευσαν στο Facebook, με σκοπό να προειδοποιήσουν άλλα άτομο για τους δυνητικούς κινδύνους της χρήσης κινητού και της επαφής του με μέταλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πρόσωπα στον ΣΚΑΙ σκάβουν τον λάκκο της Τατιάνας Στεφανίδου;

Έχουν υπάρξει πολλαπλά περιστατικά με ηλεκτροπληξίες με κινητές συσκευές.

Η Gabbie στην πραγματικότητα ήταν τυχερή, καθώς όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μια νεαρή Κινέζα πέθανε εξαιτίας ηλεκτροπληξίας, ενώ φόρτιζε μια συσκευή iPhone 5.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο περιστατικό που συνέβη στη Κίνα, και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας για να τους ενημερώσετε για τους πιθανούς κινδύνους επαφής κινητού και μετάλλου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share