Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Σας αφορά: Άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου!

Χάος στους δρόμους!

30 Σεπτεμβρίου 2018 09:10
Σας αφορά: Άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου!

Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει ο κυκλώνας «Ζορμπάς». Για επτά ώρες, από τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα.

Η «Ολυμπία Οδός» ήταν αδιάβατη στο 55ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, αφού το ύψος του νερού φτάνει το μισό μέτρο και η Τροχαία απαγόρευε τη διέλευση των αυτοκινήτων που ήθελαν να κινηθούν προς Πάτρα από τα διόδια Ελευσίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κυκλώνας Ζορμπάς συνεχίζει την επέλαση του δημιουργώντας πολλά προβλήματα! ! - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα;

Πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός και όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς Πάτρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά την νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών ή αλλιώς «Ολυμπία οδό».

Περίπου στις 24:00 τα μεσάνυχτα η τροχαία είχε ανοίξει και το ρεύμα της εθνικής οδού προς την Αθήνα. Η κυκλοφορία από Κόρινθο προς Αθήνα είχε διακοπεί νωρίτερα από τα διόδια του Ισθμού, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όμως η κίνηση στο τμήμα της εθνικής από Κόρινθο προς Αθήνα επιτρέπεται.

Το απόγευμα η καταιγίδα είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο ύψος του Ξυλοκάστρου, στο 117ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου. Τα πλημμυρικά φαινόμενα είχαν προκαλέσει κατολισθήσεις αφού ο δρόμος είχε γεμίσει με νερά και φερτά υλικά, αυτή την ώρα όμως η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κάτωθι σημεία:
1) Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
2) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ευρυπίδου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αρετής.
3) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της Λ. Αιαντείου, έως ο ύψος της συμβολής με την οδό Φανερωμένης.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω της συσσώρευσης υδάτων και της συγκέντρωσης φερτών υλικών από τη βροχή.

Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας γίνόταν από το 57ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και η ΕΛΑΣ εκτρέπει την αυτοκίνητα προς την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι κλειστή είναι και η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στην Κινέτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κλειστή και η λεωφόρος Ποσειδώνος -στο ρεύμα προς Πειραιά- από το ύψος της Αλίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου;

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Αττική από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Κλειστή λόγω των υδάτων που έχουν συγκεντρωθεί είναι εδώ και λίγη ώρα η Λεωφόρος Ποσειδώνος. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η Λεωφόρος έχει κλείσει από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά αφού ο δρόμος έχει πλημμυρίσει.

Διακόπηκε η κυκλοφορία και στην οδό Πειραιώς

Διακόπηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share