Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 6 μεγάλα λάθη που κάνουμε και φεύγουν τα Σαββατοκύριακα χωρίς να το καταλάβουμε!

Μην τα επαναλάβετε ποτέ!

9 Ιουνίου 2018 10:43
Τα 6 μεγάλα λάθη που κάνουμε και φεύγουν τα Σαββατοκύριακα χωρίς να το καταλάβουμε!

Φεύγεις από τη δουλειά Παρασκευή απόγευμα και κάνεις σχέδια για το πιο τέλειο Σαβ/κο της ζωή σου. Τελικά καταλήγεις να πηγαίνεις από καναπέ σε καναπέ, και να μη σε έχει δει ήλιος δυο ολόκληρες μέρες. Έχει τύχει σε όλους και αυτά είναι μερικά λάθη που κάνουμε και χάνεται το Σαβ/κο:

Δεν κάνετε τίποτα την Παρασκευή. Μεταφέρετε τα πάντα για το Σαβ/κο και έτσι μειώνετε το προσωπικό σας χρόνο.

Πίνετε πάρα πολύ. Λόγω hangover, χάνετε την επόμενη ημέρα, αφού ο οργανισμός υπολειτουργεί, για να αποκαταστήσει την χθεσινή ζημιά που σας έκανε το αλκοόλ.

Παίρνετε δουλειά για το σπίτι. Οι ρυθμοί το Σαβ/κο είναι τελείως διαφορετικοί, και μια εργασία που μπορεί να κρατήσει μία ώρα, όταν βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι θα κρατήσει τουλάχιστον το διπλάσιο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μενίδι: Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου! (video)

Κοιμάστε παραπάνω από τις υπόλοιπες ημέρες. Κάτι που απορυθμίζει τον οργανισμό σας, και εκ των πραγμάτων σας στερεί ώρες που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε αλλιώς.

Δεν εκμεταλλεύστε την Κυριακή, για να είστε ξεκούραστοι τη Δευτέρα. Η Κυριακή πρέπει να είναι η δεύτερη ευκαιρία στο Σάββατό σας. Μη την βλέπετε σαν εισαγωγή στην εβδομάδα που μπαίνει.

Κλείστε τις ηλεκτρικές συσκευές. Κινητά, υπολογιστές και dvd, σας αποσπούν την προσοχή σας, και χάνετε την αίσθηση του χρόνου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share