Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σας αφορά: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων!

Τι δικαιολογητικά θα χρειαστείτε!

8 Μαΐου 2018 09:44
Σας αφορά: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων!

Άρχισε σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους 72 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2018 – 2019.

Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία αφορά παιδιά που ήδη φιλοξενούνται και για τα αδέλφια τους, που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά.

Να σημειωθεί ότι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr), έως και την Παρασκευή 18 Μαϊου, ενώ τα δικαιολογητικά παραδίδονται στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας τους. Καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών στους παιδικούς σταθμούς ορίζεται η Παρασκευή 18 Μαϊου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ανάσα που αγγίζει τα 500 ευρώ!

Την επόμενη Δευτέρα 14 Μαϊου, αρχίζει η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ) του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων.

Θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31 Μαϊου. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courrier).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής!

Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443. Για περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από 08.00 έως 15.00, κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων εγγραφής παιδιών.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share