Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστια ανάσα: Πως θα πάρετε 1.000 ευρώ αύριο, Τρίτη!

26 Φεβρουαρίου 2018 10:52
Τεράστια ανάσα: Πως θα πάρετε 1.000 ευρώ αύριο, Τρίτη!

Στην κλήρωση μπαίνουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Ιανουαρίου!

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η νέα λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ και του υπουργείου Οικονομικών. Η φορολοταρία αναμένεται να κληρώσει, εκτός απροόπτου, το απόγευμα της Τρίτης 1.000 ευρώ για 1.000 τυχερούς φορολογούμενους.

Στην κληρωτίδα της 27ης Φεβρουαρίου θα μπουν όλοι οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Ιανουάριο του 2018.

Στην κλήρωση συμμετέχουν οι αγορές - συναλλαγές του Ιανουαρίου. Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα, Δευτέρα, το έπαθλο και ο μεγάλος καυγάς!

Στις κληρώσεις της ΑΑΔΕ συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr. Οι φορολογούμενοι που θα κερδίζουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτά είναι τα «must have» κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις και κοστίζουν έως 5,99 ευρώ!

Αν ο δικαιούχος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει στο Taxisnet. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος, ώστε να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxisnet.

Οι φορολογούμενοι για να διαπιστώσουν αν κέρδισαν πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Εκεί έχουν δύο επιλογές. Είτε θα μπουν στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και στα μηνύματα που στέλνει η ΑΑΔΕ να δουν αν έχουν μήνυμα ότι είναι στους νικητές ή να μπουν στις δημόσιες κληρώσεις και εκεί μπορούν να διαπιστώσουν αν κέρδισαν.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share