Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκόρπισαν τη φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Εικόνες που θυμίζουν... walking dead!

11 Φεβρουαρίου 2018 13:04
Σκόρπισαν τη φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Εικόνες που θυμίζουν... walking dead!

To zombie walk ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη.
Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σα ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς! Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Στην Αθήνα φέτος η αφετηρία θα είναι το μετρό Συντάγματος. Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοτα, θα ακούσουν το κάλεσμα του #zombiethrillerparty και θα «συρθούν» από την Ερμού και το Θησείο μέχρι το Χυτήριο.

«Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των «διαφορετικά ζωντανών», μια φρέσκια, τρελή ιδέα ζόμπι παρέλασης στο κέντρο της πόλης, στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού».
Αυτό ανέφεραν οι διοργανωτές του Zombie Walk για το 2018 στην Αθήνα. Οι οποίοι στο κάλεσμά τους έκαναν λόγο για ζόμπι και πλάσματα από άλλο κόσμο! Δείτε τις εικόνες που σκόρπισαν τη φρίκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει για τη διάσημη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός στα 48 του ο...

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share