Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σας αφορά: Κλειστός θα παραμείνει σήμερα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα!

29 Ιανουαρίου 2018 07:27
Σας αφορά: Κλειστός θα παραμείνει σήμερα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα!

Κλειστός θα παραμείνει από τις 9 το πρωί σήμερα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα για τους επιβάτες, καθώς οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Να σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ στη χώρα μας, στο πλαίσιο της οποίας έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν θα συναντηθεί στις 12:40 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο σταθμός του Συντάγματος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας εντολής από την αστυνομία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Ρεουβέν Ριβλίν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σημεία και τις περιοχές που θα μεταβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται η περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο θα διαμείνει.
Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου;

Έκλεισε για λίγα λεπτά την Κυριακή η Αττική Οδός

Την Κυριακή, έκλεισε για λίγα λεπτά ή κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ, ο οποίος κατευθύνθηκε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο κέντρο της Αθήνας.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share