Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Αποσύρει άρον άρον γνωστά φάρμακα από την αγορά!

24 Ιανουαρίου 2018 12:52
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Αποσύρει άρον άρον γνωστά φάρμακα από την αγορά!

Πρόκειται για αντίγραφα συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων με ξενόγλωσση συσκευασία και για το προϊόν Onycosolve, που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, μέσω του διαδικτύου, διαφημίζονται και διακινούνται φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Τι συνέβη στην μητέρα που παράτησε το ενός έτους βρέφος της μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αττική;

- Μέσω της ιστοσελίδας www.eu-meds.net/gr διακινούνται αντίγραφα συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων, (προϊόντα για στυτική δυσλειτουργία, για απώλεια βάρους κλπ), με ξενόγλωσση συσκευασία και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Μέσω ιστοσελίδων, διαφημίζεται και διακινείται, ως αντιμυκητιακό φάρμακο, το προϊόν Onycosolve, χωρίς να διαθέτει άδεια κυκλοφορίας φαρμάκου στη χώρα μας.

Eφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθουν στη κατοχή τους τα παραπάνω προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, καθώς δεν διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντιζάς με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (video)

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share