Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σας αφορά: Έρχονται προσλήψεις στα ΕΛΤΑ - Δείτε σε ποιους δήμους!

24 Ιανουαρίου 2018 11:55
Σας αφορά: Έρχονται προσλήψεις στα ΕΛΤΑ - Δείτε σε ποιους δήμους!

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ανακοινώνουν την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόµων ∆Ε ∆ΙΑΝΟΜΕΩΝ πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες Αθήνας και Πειραιά των Ελληνικών Ταχυδροµείων (Ε.Λ.Τ.Α.) Α.Ε., που εδρεύουν στο Νοµό Αττικής , και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 14 Μεγάλες αλήθειες για το σεξ που κανείς δεν μας είπε και έχουμε μαύρα μεσάνυχτα! Η 4η θα σας προβληματίσει

42 ∆Ε ∆ΙΑΝΟΜΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, σε απλό φάκελο µεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού, Τµήµα Προσλήψεων, Απελλού 1, Τ.Κ. 101 88 – ΑΘΗΝΑ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2018, υπόψη κ. Ελένης ∆άλλα (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 33 53 228 – 210 – 33 53 487).

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Ταχυδροµικών Λειτουργιών Αττικής, οδός Κουµουνδούρου 29 (όπισθεν Εθνικού Θεάτρου), 4ος όροφος, ΑΘΗΝΑ, ώρες υποβολής 08.30 – 13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 33 53 859, 210 – 33 53 698, κ. Παππάς και κ. Πετρέας).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσάρεστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 14 μηνών βρέφους που εγκατέλειψαν οι γονείς του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα!

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας (ΕΛΤΑ Κεντρική Υπηρεσία, Απελλού 1, Τ.Κ. 101 88 – ΑΘΗΝΑ) και στον χώρο των ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων των δήµων Αθηναίων και Πειραιώς, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Προσοχή: Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες µας και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήµατα που θα δηµοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύµφωνα µε τα ανωτέρω.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share