Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασιλικό... γεύμα: Δείτε τι τρώει ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ!

10 Ιανουαρίου 2018 12:45
Βασιλικό... γεύμα: Δείτε τι τρώει ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ!

Μπορεί να μην είναι από τις απορίες που «καίγεστε» να λύσετε, αλλά αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς τρέφεται ένας πρίγκιπας και ένας βασιλιάς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου Thomas’s Battersea, όπου πηγαίνει ο μικρός για να διαβάσετε ένα δείγμα από το μενού που τρώει αυτός.

Το μενού μπορεί να περιλαμβάνει φρεσκομαγειρεμένο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, με μανιτάρια και πατάτες σοτέ, ένα μικρό καλαμπόκι και πατάτες φούρνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που έσφαξε μια άστεγη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου! (photos)

Ή μπορεί να επιλέξετε κάτι ιταλικό όπως φρεσκομαγειρεμένα μοσχαρίσια κεφτεδάκια σε ιταλική σάλτσα με βιολογικό τυρί και φρέσκα λαχανικά στον ατμό και ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Ή ακόμα μπορεί να διαλέξετε το μενού με το αρνί που περιλαμβάνει φρεσκομαγειρεμένο αρνί με αρωματικά φυτά και βερίκοκα, μαζί με σαλάτα από καρότα, αγγουράκι και κριθαράκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!

Και για επιδόρπιο οι επιλογές είναι μους ή παγωμένες φράουλες με μους βανίλια και φρέσκα φρούτα ή φρέσκους χυμούς από βιολογικά φρούτα ή ποικιλία φρούτων.

Το σχολείο έχει ένα κυκλικό μενού τριών εβδομάδων.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share