Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ηλέκτρα»: Ποιοι είναι το νέο επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο που "χτυπάει" εδώ και λίγες ώρες την χώρα μας;

28 Δεκεμβρίου 2017 07:40
«Ηλέκτρα»: Ποιοι είναι το νέο επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο που

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Ιταλίας, η Ηλέκτρα, αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας κυρίως σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.

Σημαντική επιδείνωση του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε σήμερα. Τα ισχυρότερα φαινόμενα έως και τις μεσημεριανές ώρες θα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, ενώ τις βραδινές ώρες θα εντοπίζονται κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Αιγαίο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα παράκτια τμήματα, και 7-8 μποφόρ στα νησιωτικά τμήματα.

Την Παρασκευή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Κρήτη και στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου - ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος με σποραδικές βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις - τοπικά πυκνές - θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα κυρίως της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και της Πελοποννήσου (εκτιμώμενα υψόμετρα πάνω από τα 800-900 μέτρα στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία και πάνω από τα 1000-1200 μέτρα στα υπόλοιπα). Πάντως στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα τα φαινόμενα θα είναι λίγα και πρόσκαιρα, ενώ μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και στη Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα στραφούν παντού σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση πνέοντας με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του Σαββάτου ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, με εξαίρεση την Κρήτη η οποία ενδέχεται να επηρεαστεί από νέο βαρομετρικό χαμηλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου;

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ για σήμερα:

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί.
Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά οι οποίες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 800 μέτρα) και της Πελοποννήσου (πάνω από 1000 μέτρα) θα είναι πυκνές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις δυτικές και νότιες περιοχές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και το απόγευμα στη Στερεά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά οι οποίες στα ορεινά της Πελοποννήσου θα είναι πυκνές (πάνω από 1000 μέτρα).
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στην Κρήτη και από τη νύχτα στις Κυκλάδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία λόγω της εορταστικής περιόδου της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, με στόχο την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία και μετακίνηση των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα κεντρικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής.

Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

Ενημέρωση των πολιτών μέσω του Γραφείου Τύπου και των Γραφείων Ενημέρωσης Δημοσιογράφων, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών

Ειδικότερα, σε ισχύ τίθεται το μέτρο της απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2017 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 16:00 έως 21:00, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 08:00 έως 13:00, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.

Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας, από τη Λάρισα (Χ.Θ. 367+319) μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ.Θ. 410+359) και στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερο-γέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.

Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).

Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη (Χ.Θ. 10+872) έως τον Α.Κ. Αμφιλοχίας (Χ.Θ. 106+197), από τη {Χ.Θ. 134+435 (Σελάδες)} έως τη {Χ.Θ.187+950 (Πέρδικα)} και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και από το Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.

Την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 21:00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ.Θ. 410+359) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην Π.ΕΟ. Λεπτοκαρυάς- Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι την διασταύρωση Ρεντίνας.

Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη{Χ.Θ.187+950 (Πέρδικα)} έως τη {Χ.Θ. 134+435 (Σελάδες)} και τον Α.Κ. Αμφιλοχίας (Χ.Θ. 106+197) έως τη (Χ.Θ. 10+872) και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αντιρρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 δεν ισχύουν οι απαγορεύσεις.

Την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018 ισχύουν οι απαγορεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Εξαιρούνται της απαγόρευσης κυκλοφορίας:

Τα οχήματα που προσφέρουν οδική βοήθεια, σύμφωνα με ν. 3651/2008, τα φορτηγά αυτοκίνητα των ΕΛ.ΤΑ, τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών διανομής τύπου, τα φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας (Φ.Δ.Χ.) και ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) που μεταφέρουν ζώντα ζώα, ευπαθή τρόφιμα όπως αυτά αναφέρονται στη διεθνή συμφωνία ΑΤΡ (άρθρο 3 του Κεφαλαίου ΙΙ της κοινής υπουργικής απόφασης 50786/3319/2014 (Β΄ 2418), εφόσον το ποσοστό του φορτίου των παραπάνω προϊόντων που μεταφέρονται είναι τουλάχιστον το 10% του ωφέλιμου φορτίου.

Τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

Τα φορτηγά οχήματα (ψυγεία) δημοσίας (Φ.Δ.Χ.) και ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) που μεταφέρουν νωπά οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Τα φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης για αδρανοποίηση, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 1069/2009, εφόσον διαθέτουν σχετική άδεια από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της οικείας Περιφέρειας και συνοδεύονται από το προβλεπόμενο εμπορικό έγγραφο.

Τα φορτηγά οχήματα των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Φυσικό Αέριο κλπ) όταν κινούνται για αποκατάσταση έκτακτων βλαβών των δικτύων τους και μόνο εφόσον συνοδεύονται από έγγραφη εντολή του οικείου οργανισμού.

Τα βυτιοφόρα οχήματα που μεταφέρουν καύσιμα για τον ανεφοδιασμό μέσων πυρόσβεσης, εφόσον αυτό αποδεικνύεται από κατάλληλα έγγραφα ή παραστατικά.

Τα φορτηγά οχήματα μεταφοράς εξοπλισμού μουσικών και θεατρικών παραστάσεων και τα φορτηγά οχήματα που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση και μεταφορά εξοπλισμού για την κάλυψη τηλεοπτικών και κινηματογραφικών γεγονότων.

Τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν οξυγόνο για ιατρικούς σκοπούς.

Τα μηχανήματα έργου της ΔΕΣΕ και τα φορτηγά οχήματα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, μετά από αίτημα της αρμόδιας Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και με σχετική απόφαση της κατά τόπου αρμόδιας Διεύθυνσης Τροχαίας.

Τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει και πάλι σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Συστάσεις στους οδηγούς

Στο πλαίσιο αυτό συνιστά στους πολίτες:

Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες.

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Να μην χρησιμοποιούν κατά την οδήγηση κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που αποσπούν την προσοχή τους.

Να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά, εφόσον πρόκειται να οδηγήσουν.

Να προστατεύουν τα παιδιά που επιβαίνουν στο όχημα, κάνοντας χρήση των παιδικών καθισμάτων.

Να «φορούν» απαραίτητα τις ζώνες ασφαλείας, όπως και τα κράνη στις μοτοσικλέτες.

Να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου υπάρχουν ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (παγετός κλπ).

Να μην υπερεκτιμούν τις οδηγικές τους ικανότητες και τις τεχνικές δυνατότητες των οχημάτων τους.

Να σέβονται και να προστατεύουν τους συνεπιβάτες και τους συνανθρώπους τους που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο, οδηγώντας το όχημά τους με υπευθυνότητα και περίσκεψη.


Υψηλή η πληρότητα στα ξενοδοχεία για την Πρωτοχρονιά

Υψηλή είναι η πληρότητα των τουριστικών καταλυμάτων για την περίοδο των γιορτών σε όλη την Ελλάδα, με πρώτες σε ζήτηση τις ορεινές περιοχές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιο.

Ειδικά για τη Χαλκιδική, ως πρόεδρος της εκεί Ένωσης Ξενοδόχων και του Οργανισμού Τουρισμού, ο κ. Τάσιος επεσήμανε ότι, παρόλο που δεν αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα καταλύματα που βρίσκονται από τον Πολύγυρο και πάνω, στα ορεινά του νομού, όπως και τα αγροτουριστικά, παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση.

Σημείωσε, επίσης, ότι τα χριστουγεννιάτικα χωριά και οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα, όπως γενικότερα οι δραστηριότητες για παιδιά, λειτουργούν θετικά στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι ξενοδόχοι για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς καθότι η πληρότητα αναμένεται να αγγίξει το 100%.

Οι περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση είναι εκείνες της Βορείου Ελλάδος καθώς όπως σημειώνει ο κ. Τάσσιος τις προτιμούν τουρίστες από χώρες του εξωτερικού και από όμορες περιοχές. Ταυτόχρονα, αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για προορισμούς όπως η Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Αράχωβα, το Πήλιο, το Καϊμακτσαλάν στη περιοχή του Αγ. Αθανασίου και η Ήπειρος.

Πηγή: protothema.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share