Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Είδηση βόμβα με τα τέλη κυκλοφορίας τρεις μέρες πριν λήξει η προσθεσμία για την πληρωμή τους! Η είδηση που δεν θα αρέσει σε κανέναν

26 Δεκεμβρίου 2017 14:31
Είδηση βόμβα με τα τέλη κυκλοφορίας τρεις μέρες πριν λήξει η προσθεσμία για την πληρωμή τους! Η είδηση που δεν θα αρέσει σε κανέναν

Λίγες μέρες έμειναν για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Στο τέλος του μήνα θα αποφασίσει το υπουργείο Οικονομικών αν θα δοθεί παράταση.

Η τελευταία μέρα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και αν υπάρξει τελικά παράταση ενδέχεται αυτή να είναι ολιγοήμερη ωστόσο για να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα το πιθανότερο σενάριο είναι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να μην δοθεί παράταση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό: Τι έκανε ο πατροκτόνος στο Ηράκλειο αμέσως μετά την δολοφονία του πατέρα του;

Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα
Τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και οι φορολογούμενοι θα καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η επιβολή των προστίμων γίνεται άμεσα και αυτόματα.

Όσοι δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάθε μέρα έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει τα λεφτά»: Αποκάλυψη σοκ για τον Αστυνομικό - μακελάρη στους Αγίους Αναργύρους!

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος στην Εφορία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επειδή ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία είναι Κυριακή, όσοι θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα πρέπει να το κάνουν έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν επίσης να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share