Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έφτασε η μεγάλη ώρα: Η κλήρωση για την λοταρία! Μήπως έχεις κερδίσει 1.000 ευρώ και δεν το γνωρίζεις;

24 Δεκεμβρίου 2017 13:18
Έφτασε η μεγάλη ώρα: Η κλήρωση για την λοταρία! Μήπως έχεις κερδίσει 1.000 ευρώ και δεν το γνωρίζεις;

Το Σάββατο εμφανίστηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν. Με βάση αυτούς αναμένεται σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, να γίνει η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.

Η λοταρία θα φέρει… χριστουγεννιάτικο δώρο: 1.000€ σε 10.000 τυχερούς, δηλαδή συνολικά θα μοιραστούν 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι λαχνοί που θα «ανέβουν» στο Taxisnet είναι εκείνοι που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο.

Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ο παίκτης του Nomads που «διεκδικεί» την Σόφη Πασχάλη και η αλήθεια για την σχέση τους!

Σήμερα η λοταρία

Η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, το πρωί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet.

Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr) και να πατήσετετην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS θα μπορείτε να δείτε αν είστε ένας από τους 10.000 τυχερούς.

Το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Πότε… πληρώνει

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου.

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ: Παρασύρθηκε έγκυος γυναίκα από ΙΧ με το άλλο της παιδί στην αγκαλιά!

Πως γίνεται η λοταρία

Πρόκειται στην πραγματικότητα για δέκα διαφορετικές κληρώσεις – μία για κάθε έναν μήνα – οι οποίες θα διεξαχθούν σε ειδική αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Με βάση τον σχεδιασμό οι κληρώσεις είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από το πρωί.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

– Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
– Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
– Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
– Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share