Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ προειδοποιεί για τα "δηλητηριασμένα" προϊόντα στα σούπερ μάρκετ! "Οι συσκευασίες είναι..."

Τεράστια προσοχή!

20 Δεκεμβρίου 2017 11:07
Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ προειδοποιεί για τα

«Ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ιωάννης Τσιάλτας, μετά την κοινοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία, της απειλής αντιεξουσιαστών ότι έχουν μολύνει με υδροχλωρικό οξύ συγκεκριμένα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης .

Ο ίδιος εξήγησε ότι η απειλή αφορά συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μονο σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι γενικά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

Διευκρίνισε επίσης, ότι η απειλή αφορά μόνο τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και όχι μικρότερα καταστήματα και μόνο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και όχι τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Επίσης, το διάστημα της απειλής είναι 20 με 25 Δεκεμβρίου, συνεπώς, όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς. «Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, υπογραμμίζοντας ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των απειλούμενων προϊόντων από τα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Τι έκανε ο Αστυνομικός στο 4χρονο αγγελούδι του πριν το δολοφονήσει;

«Η απειλή συνίσταται στο ότι θα βάλουν κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει», είπε, προσθέτοντας ότι, «εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα».

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ επανέλαβε, τέλος ότι, «οι άλλες συσκευασίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα» και ότι η απειλή ισχύει μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου για τα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share