Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Μην παρκάρετε αυτοκίνητα σε..."

30 Νοεμβρίου 2017 17:17
Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Νέα προειδοποίηση απευθύνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, για την επιδείνωση του καιρού και τους θυελλώδεις ανέμους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 30/11) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 48ΩΡΟ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7-8 ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΗΡΑ!
(ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε σπουδαία τραγουδίστρια!

Για καλό και για κακό λοιπόν:

- Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο
ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς
- Μην παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας και γενικά αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
- Ειδικά οι μοτοσικλετιστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, τις προαναφερθείσες ώρες, στις ισχυρές ριπές ανέμου σε ανοιχτές τοποθεσίες (π.χ. πάνω σε γέφυρες).
- Καλό θα είναι επίσης οι ιδιοκτήτες και οι κυβερνήτες μικρών σκαφών στους νομούς με ακτογραμμές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και ελλιμενισμού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Νέα στάση εργασίας σε ΜΜΜ της Αθήνας!

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά και με την εξέλιξη του καιρού γενικώς ... ρίχνετε μια ματιά εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
Για να μην χάνετε τον...καιρό σας!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share