Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας ενδιαφέρει: Σήμερα η πρώτη κλήρωση του ΥΠΟΙΚ για τις αποδείξεις!

30 Νοεμβρίου 2017 07:12
Σας ενδιαφέρει: Σήμερα η πρώτη κλήρωση του ΥΠΟΙΚ για τις αποδείξεις!

Σήμερα Πέμπτη 30/11 θα διεξαχθεί η πρώτη κλήρωση για τις αποδείξεις δαπανών που έχουν κάνει οι φορολογούμενοι με κάρτες.

Σε κάθε κλήρωση θα αναδεικνύονται χίλιοι νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο και η πρόσβαση σε αυτή θα γίνεται με τους κωδικούς που έχουν οι φορολογούμενοι για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Στην πρώτη αυτή κλήρωση θα μπουν οι συναλλαγές του Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών αλλά και οι συναλλαγές προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου;

Οσες συναλλαγές δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της Α.Α.Δ.Ε., μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην Α.Α.Δ.Ε. κτλ.), δεν χάνονται, αλλά θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share