Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μια φοιτήτρια εξομολογείται: «Βγάζω χρήματα ποζάροντας γυμνή»

22 Σεπτεμβρίου 2017 10:40
Μια φοιτήτρια εξομολογείται: «Βγάζω χρήματα ποζάροντας γυμνή»

Στο γυναικείο περιοδικό The Lala, μια κοπέλα εξιστορεί την ασυνήθιστη εργασία της ως γυμνό μοντέλο στο campus του Πανεπιστημίου, για τη Σχολή Καλών Τεχνών.

"Στην αρχή ήταν περίεργα, αλλά σίγουρα αξέχαστα. Και πώς να μην είναι όταν εμφανίζεσαι όπως σε γέννησε η μαμά σου μπροστά σε δεκάδες ζευγάρια μάτια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει…»: Η εξομολόγηση του Ντάνου για την προσωπική του ζωή και η μεγάλη αποκάλυψη! (video)

Για να είμαι ειλικρινής, όμως, πάντα απολάμβανα να είμαι γuμνή. Ωστόσο, αυτή η περίπτωση ήταν τρομακτική, ήταν η πλήρης έκθεση στην ψυχή μου, εμφανίζοντας όλες τις σκέψεις και ανασφάλειες για τον εαυτό μου.

Όμως το αγάπησα. Όπως και πάρα πολλές γυναίκες, άλλοτε μου αρέσει και άλλοτε σιχαίνομαι το σώμα μου. Αλλά, αυτή η εμπειρία άλλαξε τα πάντα. Έτσι, δεσμεύτηκα να τη συνεχίσω.

Όπως πάρα πολλές γυναίκες, άλλοτε μου αρέσει και άλλοτε σιχαίνομαι το σώμα μου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Ήρθα σε επαφή με έναν από τους εκπαιδευτές της τάξης και ζήτησα να ορίσουμε ένα πρόγραμμα εργασίας. Θα πληρωνόμουν για να είμαι γυμνή. Είχα βρει το ιερό γραφείο της πανεπιστημιούπολης. Δούλευα αρκετές φορές το μήνα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 11:00, κάθε φορά γδυνόμουν μπροστά από 12-14 άγνωστους. Θα ήθελα να μπορώ να πω πως κάθε φορά ήταν και πιο εύκολο, αλλά δεν ήταν.

Ωστόσο, αυτό που φαινόταν σαν ένα λάθος στην αρχή γρήγορα μετατράπηκε στις τρεις πιο δυναμικές ώρες της εβδομάδας μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

Κάθε είκοσι λεπτά η τάξη έκανε ένα διάλειμμα στο οποίο εγώ φορούσα τη ρόμπα μου και περπατούσα ανάμεσα στα καβαλέτα για να θαυμάσω το έργο των σπουδαστών. Έμενα άφωνη κάθε φορά. Δεν έδωσαν σημασία σε κανένα ελάττωμά μου και η ανασφάλειά μου πήγε περίπατο. Ξαφνικά το σώμα μου ήταν ένα έργο τέχνης..."

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share