Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αισθάνεσαι ένα μόνιμο άγχος να σε κυριεύει; - Σου έχουμε την ιδανική λύση!

12 Σεπτεμβρίου 2017 12:34
Αισθάνεσαι ένα μόνιμο άγχος να σε κυριεύει; - Σου έχουμε την ιδανική λύση!

Ναι, είναι αλήθεια! Υπάρχει τραγούδι το οποίο αποδεδειγμένα καταπολεμά εξ' ολοκλήρου ή έστω μειώνει το άγχος, στο 65% των ανθρώπων που το ακούν ακούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που έγινε στο Mindlab International, το τραγούδι Weightless που ερμηνεύει μια αγγλική μπάντα ονόματι Marconi Union, αποτελεί την σωτηρία όλων των αγχωμένων του πλανήτη. Σε φάση, τραγούδι vs σοκολάτα: 1-0!

Η εν λόγω έρευνα που ξεκίνησε από το ...μακρινό 2011, στο πρώτο της στάδιο εντόπιζε ανθρώπους με υψηλά επίπεδα στρες. Ωστόσο, το άγχος αυτό μειώθηκε αισθητά στο άκουσμα του συγκεκριμένου τραγουδιού που ηχεί χαλαρωτική θεραπεία στα αυτιά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Απίστευτο κράξιμο και της... αντιγραφής! Ατάκες "φωτιά"

Παρόλο που δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο μοτίβο και μια μονότονη μελωδία, η μουσική αυτή αποδείχτηκε ότι ρυθμίζει τους καρδιακούς σφυγμούς του ακροατή, στους 50-60 παλμούς ανά λεπτό.

Ο Dr. David Lewis του Mindlab Ιnternational, επισήμανε πως η μουσική γενικότερα, δεν επιδρά μόνο στο ακουστικό μας σύστημα αλλά και γενικότερα στον τομέα της εγκεφαλικής λειτουργίας, το οποίο σε εμάς τους ...κοινούς θνητούς είναι ευρύτερα γνωστό ως «συναίσθημα».

Το Weightless είναι διαθέσιμο τόσο σε 10ωρη εκτέλεση όσο και σε 8λεπτη! (παραθέτουμε τη συντομότερη για ευνόητους λόγους)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τα λάθη της παραγωγής και τα πλάνα που προκάλεσαν αηδία και το μετέτρεψαν σε Savouraival!

Καλή σας απόλαυση:

Πηγή: neopolis.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share