Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την επέλαση της κακοκαιρίας: "Θα πέσει ισχυρό χαλάζι στην..."

8 Σεπτεμβρίου 2017 17:31
Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την επέλαση της κακοκαιρίας:

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα αύριο, στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Οπως προειδοποιεί χρειάζεται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι κάτοικοι του βορείου Ιονίου, της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας αλλά και της βορειοδυτικής Θεσσαλίας διότι τα φαινόμενα εκεί ίσως προκαλέσουν προβλήματα λόγω ιδιαίτερης δυναμικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει ο δολοφόνος της Φαίης στο ερωτικό έγκλημα της Νέας Μάρκης

Οπως προβλέπει ο Γ. Καλλιάνος και στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε κάποια φαινόμενα κατά πάσα πιθανότητα, πιο ισχυρά στα δυτικά του νόμου αλλά και στην Αθήνα τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, χωρίς να αποκλείεται να ψιχαλίσει η να βρέξει τοπικά και αλλού (μικρότερη όμως η πιθανότητα).

Προσοχή και πάλι στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος και για τοπικές χαλαζοπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν λέει να φύγει το ζεύγος Μακρόν από την Ελλάδα: Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται αυτή την στιγμή!

Σε ότι αφορά στην εξέλιξη του καιρού, από την Κυριακή και έπειτα, μέχρι την Τρίτη, αναμένεται υγρός και ζεστός καιρός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ειδικά στα ανατολικά και νότια της επικράτειας, ο συνδυασμός της αυξημένης σχετικής υγρασίας αλλά και της ανόδου της θερμοκρασίας στα επίπεδα των 36-37°C, θα καταστήσουν ανεβασμένο και τον δέκτη δυσφορίας.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη και έπειτα σταδιακά.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share