Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Αγωνία στο κατακόρυφο! Άφησε τα παιδιά με τη νταντά τους, εκείνη κοιμήθηκε - Αυτό που έκανε για να την τιμωρήσει ήταν απίστευτο!

4 Σεπτεμβρίου 2017 21:15
Αγωνία στο κατακόρυφο! Άφησε τα παιδιά με τη νταντά τους, εκείνη κοιμήθηκε - Αυτό που έκανε για να την τιμωρήσει ήταν απίστευτο!

Το να επιτρέψεις σε κάποιον να προσέξει τα παιδιά σου είναι μεγάλη υπόθεση και θέλεις ανά πάσα στιγμή να ξέρεις πως όλα είναι καλά στο σπίτι! Αυτός ο πατέρας κατάλαβε πόσο μεγάλο λάθος έκανε με την επιλογή της νταντάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σουβλατζίδικα με τα πιο περίεργα ονόματα στην Αθήνα!

Όταν έφυγε το πρωί για τη δουλειά κατάλαβε πως είχε ξεχάσει μερικά σημαντικά έγγραφα που χρειαζόταν κι επέστρεψε στο σπίτι για να τα πάρει. Όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού είδε πως η babysitter κοιμόταν στον καναπέ!

Έτσι φρόντισε να της δώσει ένα καλό μάθημα! Τράβηξε μία φωτογραφία για να έχει αποδείξεις κι έπειτα αποφάσισε να... απαγάγει τα παιδιά του! Δηλαδή να τα πάρει μαζί του.

Όταν ξύπνησε η νταντά φυσικά τα έχασε, άρχισε να μην απαντάει στα τηλέφωνα των γονιών μέχρι που ο πατέρας τους άρχισε να της στέλνει μηνύματα:

«Που είναι τα παιδιά μου Σάρα;» μέχρι που απάντησε: «Αν ήξερα δεν θα σου έκλεινα το τηλέφωνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει ένα πρόγραμμα διατροφής που κάνει τις ορμόνες της πείνας να "σωπαίνουν"!

Η φάρσα κράτησε για αρκετή ώρα μέχρι που ο πατέρας που είχε μιλήσει ήδη με την αστυνομίαξέσπασε:

«Πήρα τα παιδιά μου από το σπίτι στις 10 το πρωί, σήκω φύγε από εκεί!» και φυσικά την απέλυσε.

πηγή: gazzetta.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share