Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό θαύμα στη Λέρο: Πως η Παναγία κατάφερε να σώσει ένα μικρό αγοράκι με όγκο!

1 Σεπτεμβρίου 2017 10:55
Ανατριχιαστικό θαύμα στη Λέρο: Πως η Παναγία κατάφερε να σώσει ένα μικρό αγοράκι με όγκο!

Πώς η Παναγία έσωσε αγοράκι με όγκο;

Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ολοκληρώθηκε με την απόδοση της εορτής, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, επιστρέψας από την Αστυπάλαια δια τον εορτασμόν της Παναγίας Πορταϊτίσσης Αστυπαλαίας, εχοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής, συμμετέχοντος του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου και πολλών παρεμιδημούντων ιερέων, στην Παναγία του Κάστρου Λέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Κατανυκτικός ο Εσπερινός στο Κάστρο της Λέρου, την παραμονή το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου, με την δύση του ηλίου να δημιουργεί ένα απαράμιλλο οπτικό θέαμα και να συνηγορεί με τον κατανυκτικό Εσπερινό, την στιγμή που ο Σεβασμιώτατος, ο Ιερός Κλήρος και οι πιστοί έψαλλαν:

«Φως ιλαρόν αγίας δόξης αθανάτου Πατρός,
Ουρανίου, αγίου, μάκαρος Ιησού Χριστέ,
Ελθόντες επί την ηλίου δύσιν, ιδόντες φως εσπερινόν,
Υμνούμεν Πατέρα, Υιόν, και Άγιον Πνεύμα, Θεόν,
Άξιόν σε εν πάσι καιροίς υμνείσθαι φωναίς αισίαις,
Υιέ Θεού, ζωήν ο διδούς,
Διό ο κόσμος σε δοξάζει».

ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης, μεταξύ άλλων, ανεφέρθη στο νέο, σύγχρονο θαύμα της Παναγίας του Κάστρου, όπου μία οικογένεια από Ουκρανία, με σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρού παιδιού τους, ονόματι Ιγκόρ (διεγνωσμένος καρκίνος στον εγκέφαλο), επισκέφθηκε πέρυσι την Παναγία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έκλεισε»! Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του «Sunday Live Show» στον ΑΝΤ1!

Μετά την επιστροφή στην πατρίδα τους, και μετά από επανέλεγχο και επανεξέταση του μικρού παιδιού, δεν εντοπίστηκε απολύτως κανένα πρόβλημα!

Φέτος στην χάρη Της η μητέρα και ο μικρός Ιγκόρ επισκέφθηκαν την Παναγία του Κάστρου για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους γι’ αυτή την θαυματουργική εξέλιξη.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share