Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πιο προχώ γιαγιά! Θα πάθετε πλάκα με το τι μπορεί να κάνει

24 Αυγούστου 2017 12:02
Η πιο προχώ γιαγιά! Θα πάθετε πλάκα με το τι μπορεί να κάνει

Η Johanna Quass είναι η γηραιότερη γυμνάστρια στον κόσμο!

Η γυμναστική χρόνια δεν κοιτά και φαίνεται πως εκείνη είναι το ζωντανό παράδειγμα. Γεννημένη στις 20 Νοεμβρίου 1925, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γυμναστική. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της άθλησης, στα 50 της πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσει την ενόργανη γυμναστική και το αντρικό δίζυγο και να τρελάνει το κοινό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές 2017: Δείτε τις βάσεις εισαγωγής!

Έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια 11 φορές και έχει άψογη σωματική κατάσταση. Τον Μάρτιο του 2012 η 86χρονη τότε Johanna Quass πήρε μέρος σε ασκήσεις εκτός συναγωνισμού που έγιναν στο Cottbus στη Γερμανία. Και όπως ήταν φυσικό, εξέπληξε τους πάντες με τις ικανότητές της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Mάλλον της αρέσει να δείχνει τις ρ@γες της! Ελπίζω να την καμαρώνει και ο σύζυγος!»: Χοντρό κράξιμο στην Αγγελική Δαλιάνη για την topless φωτογραφία!

Τον Νοέμβριο του 2014, παρευρέθηκε στο International Gymnastics Training Camp στην Πενσυλβάνια στην Αμερική. Μάλιστα, έχει κερδίσει και το χειροκρότημα στη Σιγκαπούρη ως μέρος των εκδηλώσεων που γιορτάζουν τη Διεθνή Εβδομάδα Γήρανσης.

Πριν λίγες μέρες, στις 8 Ιουνίου πήρε μέρος στο Γερμανικό Φεστιβάλ Γυμναστικής 2017 όπου και η απόδοση της ήταν εξαιρετική.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share