Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένας 11χρονος που δεχόταν bullying στο σχολείο από τους συμμαθητές του! (Photo & Video)

14 Αυγούστου 2017 15:45
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένας 11χρονος που δεχόταν bullying στο σχολείο από τους συμμαθητές του! (Photo & Video)

Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα γι’

αυτό το 11χρονο αγόρι. Κάποιοι μηχανόβιοι φίλοι του ήθελαν να του δείξουν ότι δεν ήταν μόνος, και πως θα αντιμετώπιζαν μαζί το bullying την πρώτη ημέρα του σχολείου.

Μερικές φορές, η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι δύσκολη για κάποια παιδιά, ιδιαίτερα για παιδιά όπως ο Phil Mick από την Ιντιάνα. Το 11χρονο αγόρι ήταν αγχωμένο για την πρώτη ημέρα της έκτης τάξης, επειδή είχε υποστεί bullying κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Οι νταήδες έλεγαν τον Phil “χοντρό” και “κακόμοιρο”. Μερικές φορές, τον κλωτσούσαν ακόμη και στην βουβωνική χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα «βόμβα» στο Survivor 2 - Η καλλονή που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

“Ήρθε σπίτι με χτυπήματα και μώλωπες. Μου είπε ακόμη ότι ήθελε να τερματίσει τη ζωή του και ως γονέας έπρεπε να διορθώσω την κατάσταση,” δήλωσε η μητέρα του, Mick, στο ABC News.

Όταν ο Phil είπε ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία, η Mick ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Μίλησε με τον φίλο της Brent Warfield, ο οποίος είναι πωλητής και μηχανικός μοτοσικλετών, για την κατάσταση του γιου της κι εκείνος, χωρίς δισταγμό, μπήκε στη μέση για να βοηθήσει.

“Ήμουν κι εγώ θύμα εκφοβισμού όταν ήμουν μικρός,” είπε ο Warfield στο The Washington Post. “Ξέρω πώς είναι.”

Για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του, ο Warfield αποφάσισε να συνοδεύσει τον Phil την 1η μέρα του σχολείου, γι’ αυτό συγκέντρωσε και τους άλλους μοτοσικλετιστές μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook. Ήθελε να κάνει την πρώτη ημέρα της έκτης τάξης να μοιάζει σαν “μια νέα νέα αρχή”.

Την 1η Αυγούστου, περισσότεροι από 50 μοτοσικλετιστές μαζεύτηκαν για τον Phil σε ένα τοπικό εστιατόριο στις 6 το πρωί, όπου συνάντησαν τον Phil και την Mick για πρωινό πριν ξεκινήσουν για το σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάσημοι Έλληνες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της εξάρτησης και δεν ντράπηκαν να το πουν δημόσια!

Ο Phil ανέβηκε στο πίσω μέρος μιας μοτοσυκλέτας τύπου Victory Cross Country και οι μηχανόβιοι τον συνόδευσαν μέχρι το σχολείο του.

Ο Phil ήταν απίστευτα χαρούμενος. Αυτή η μεγάλη συνοδεία έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του και συνεχώς μιλούσε γι’ αυτό. “Τον έκανε να νιώθει άνετα,” είπε ο Warfield. “Ήθελα να κλάψω, ήταν τόσο συγκινητικό,” είπε η Mick γεμάτη ευγνωμοσύνη.

“Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε το σχολείο και ο Phil χαμογελάει και πάλι,” είπε η Mick στο CNN.

Φυσικά, μετά την εμφάνιση των μοτοσικλετιστών οι νταήδες δεν τόλμησαν να τον πειράξουν ξανά, αφού πλέον ξέρουν ότι αν τα βάλουν με τον Phil, θα έχουν να κάνουν μαζί τους…

Δείτε το βίντεο:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share