Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς είναι σήμερα η κοπέλα έγινε viral όταν βούτηξε από βράχο 3 μέτρων;

10 Αυγούστου 2017 19:15
Πώς είναι σήμερα η κοπέλα έγινε viral όταν βούτηξε από βράχο 3 μέτρων;

Ισως οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε ακόμη το σοκαριστικό εκείνο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι, στο οποίο μια νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από την κορυφή ενός βράχου, ενώ δίπλα της καθόταν ο σύντροφος της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έβλεπε την κοπέλα να έχει χάσει την ισορροπία της, δεν τη βοήθησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποιο ζώδιο πρέπει να ταξιδέψεις για να περάσεις το πιο ρομαντικό καλοκαίρι!

Μάλιστα, η απόφασή του να τραβήξει το πόδι του καθώς εκείνη προσπάθησε να κρατηθεί από τον αστράγαλό του, είχε προκαλέσει την οργή χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας αυτής αποτελούσε ένα μυστήριο μιας και τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό για το αν και πόσο σοβαρά τραυματίστηκε από την πτώση.Παρόλα αυτά, ο άντρας που κατέγραψε το συγκεκριμένο βίντεο, Alexander Tikhomirov, αποκάλυψε στο UNILAD πριν από λίγες ημέρες την ταυτότητα της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι και η πρώην γυναίκα του.

Πρόκειται για τη Ρωσίδα καλλονή και μοντέλο Mary Shum, ενώ ο άντρας που βρισκόταν δίπλα της την άτυχη στιγμή ήταν ο παραγωγός ταινιών Jay Alvarrez.

«Είναι οδυνηρό να την βλέπεις να πέφτει κάτω. Η μοίρα της καθοριζόταν από το βράχο μέχρι τη βουτιά στη θάλασσα, αλλά η Mary έπεσε πρώτα σε ένα βράχο -τρία μέτρα κάτω- χωρίς να σπάσει κάτι, όμως πονούσαν τα πόδια της και η πλάτη της. Αργότερα πήγαμε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να περπατήσει για κάποιες ημέρες. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο Alexander Tikhomirov.

Οσο για την κίνηση του άλλου άντρα να τραβήξει το πόδι του, ενώ το μοντέλο προσπαθούσε να πιαστεί από αυτόν για να μην πέσει, ο Tikhomirov δεν τον κατηγορεί, αντιθέτως υποστήριξε, ότι όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και αυτό ήταν η αιτία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακομπλεξάριστη: Η Σόφη Ζανίνου ποζάρει με ροζ μπικίνι στα 66 της χρόνια! - Δείτε το πραγματικό της κορμί!

Πριν από δύο μήνες η Ρωσίδα καλλονή και ο Tikhomoriv χώρισαν, αφού είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Παρόλα αυτά, οι πορείες τους παραμένουν κοινές ως προς το μόντελινγκ, την παραγωγή ταινιών και το travel blogging.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share