Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι όμως αυτό είναι το δώρο που δεν δέχονται να κάνεις ποτέ στα παιδιά τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!

2 Αυγούστου 2017 16:12
Κι όμως αυτό είναι το δώρο που δεν δέχονται να κάνεις ποτέ στα παιδιά τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!

Ας υποθέσουμε ότι το όνομα σου φιγουράρει στη λίστα με τους καλεσμένους του παιδικού πάρτι που πραγματοποιεί η βασιλική οικογένεια για λογαριασμό της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτ.

Ποιο είναι το πρώτο που θα σκεφτόσουν να αγοράσεις ως δώρο; Σίγουρα θα έψαχνες για κάτι πολύ εντυπωσιακό και ακριβό μιας και πρόκειται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, παράλληλα απολαυστικό και διασκεδαστικό αλλά και ιδανικό για τις προτιμήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Αυτά είναι τα «τέρατα» που έδωσαν ναρκωτικά στο 18 μηνών αγοράκι τους (Photos)

Παρόλα αυτά, οι αγορές σου δεν θα έπρεπε να δυσαρεστήσουν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μιας και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το US Weekly, υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που αφορά στην ιδιωτική τους ζωή.

Το US Weekly λοιπόν με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι τoυς σε Πολωνία και Γερμανία έστρεψε το ενδιαφέρον του στη βασιλική οικογένεια, για την οποία δημοσίευσε ένα πλούσιο αφιέρωμα, όπου γίνεται γνωστό ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτ δεν είναι δύο κακομαθημένα μικρά παιδιά.

Αντιθέτως, οι γονείς τους, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία όσο φυσιολογική καθημερινότητα γίνεται για αυτά, ώστε να ζήσουν με τον πιο απλό τρόπο την παιδική τους ηλικία, όπως ακριβώς και οι ίδιοι έζησαν ως παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Αύγουστο! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια ο μήνας και πως θα περάσει το καθένα ξεχωριστά;

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πηγή του US Weekly, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν απαγορεύσει ένα συγκεκριμένο γκάτζετ που θα μπορούσε να λειτουργήσει εθιστικά για τα παιδιά. Αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό iPad.

Στόχος της Κέιτ και του Γουίλιαμ είναι να ενισχύσουν τη σημασία και το ρόλο των πραγματικών παιχνιδιών αλλά και των δραστηριοτήτων εκτός σπιτιού και να βοηθήσουν τα δυο τους παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Καλύτερη επιλογή από το να είναι όλη μέρα και όλη νύχτα κολλημένα τα παιδιά σε μια οθόνη, συμφωνείς;

Πηγή: bovary.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share