Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Είπαμε στον οδηγό του Προαστιακού να ανοίξει τον κλιματισμό μέσα στον καύσωνα και μας αγνόησε με τσαμπουκά!"

4 Ιουλίου 2017 07:51

Μια τρομερή καταγγελία ήρθε από έναν αναγνώστη του Athensmagazine.gr σήμερα το πρωί στα γραφεία μας και δεν μπορούμε να μην σας την μεταφέρουμε!

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε δρομολόγιο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από Αεροδρόμιο προς Άνω Λιόσια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 04 Ιουλίου 2004: Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέλφια! Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης (video)

Διαβάστε την αναλυτικά:

"Καλημέρα σας, ονομάζομαι Κώστας και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα πήρα τον Προαστιακό για να πάω στην δουλειά μου! Το δρομολόγιο που περνάει στις 6.31 από την στάση του Κορωπίου με κατεύθυνση προς τα Άνω Λόσια! Και ενώ η θερμοκρασία έξω δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου, μπαίνοντας στον συρμό όλοι αρχίσαμε να διαμαρτυρόμαστε για τον κλειστό κλιματισμό, καθώς ο οδηγός δεν τον είχε ανοίξει!

Μετά από δύο στάσεις δεν άντεξα και πάτησα το κουμπί έκτακτης ανάγκης! Τότε ο οδηγός με θράσος βγήκε από την θέση του οδηγού και με τσαμπουκά με ρώτησε τι θέλω! Όταν του είπα ότι ο κόσμος ζεσταίνεται και αν μπορεί να ανοίξει τον κλιματισμό, τότε με αγνόησε, πέρασε στην θέση του και φυσικά δεν τον άνοιξε! Δεν ξέρω αν το θέμα ήταν τεχνικό και είχε κάποιο πρόβλημα ο κλιματισμός αλλά τουλάχιστον αν δεν λειτουργούσε θα μπορούσε να απαντήσει και όχι να αγνοήσει τόσο κόσμο με τσαμπουκά! Ντροπή..."

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share