Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία που έχει γίνει viral και έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Το απίστευτο δέσιμο ενός γορίλα με έναν άνθρωπο! (Photo)

15 Ιουνίου 2017 14:23
Η φωτογραφία που έχει γίνει viral και έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Το απίστευτο δέσιμο ενός γορίλα με έναν άνθρωπο! (Photo)

Το απίστευτα στενό συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον άνθρωπο που την φροντίζει απέδειξε η Matabishi, ένας θηλυκός γορίλας που ζει σε έναν ζωολογικό κήπο στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Φωτογράφος που ήταν παρών στο περιστατικό, κατάφερε να απαθανατίσει την στιγμή που η Matabishi, βλέποντας τον Μάθιου να είναι στενοχωρημένος, προσπάθησε να του φτιάξει το κέφι και κάθισε ακριβώς δίπλα του, αγκαλιάζοντάς τον.

Στη συνέχεια, φαίνεται να παίρνει την ίδια ακριβώς στάση σώματος με τον Μάθιου, ενώ ταυτόχρονα μιμείται και τις εκφράσεις στο πρόσωπό του. Λίγο αργότερα φαίνεται να του κρατά και το χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει με τα περισσότερα λεφτά από το ριάλιτι! Θα πάθετε πλάκα αλλά έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό

Σύμφωνα με τον Νέλις Γουλμαρανς, που είναι φωτογράφος άγριας ζωής και κατάγεται από την Ν. Αφρική, οι τέσσερις γορίλες που ζουν στο «Senkwekwe Mountain Gorilla Orphanage» έχουν διαρκώς παρέα τους ανθρώπους, που τους φροντίζουν, οπότε έχουν αναπτύξει έναν πολύ ιδιαίτερο και ισχυρό δεσμό μαζί τους.

«Ο βαθύς συναισθηματικός δεσμός είναι ένα πολύ συγκινητικό θέαμα και οι γορίλες βρίσκουν αλλά και δίνουν παρηγοριά στους φροντιστές τους.

Πάντα αγγίζουν ο ένας τον άλλον», λέει ο φωτογράφος. «Ο Μάθιου είναι η ανθρώπινη συντροφιά της Matabishi, τον οποίο θεωρεί κάτι σαν γονιό και καλύτερο φίλο.

Είναι προφανές ότι λατρεύουν ο ένας τον άλλον και το επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ τους είναι σπάνιο», προσθέτει.

Όπως παρατηρεί, οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον μέσω της φιλίας που έχουν και την αγάπης άνευ όρων που μοιράζονται.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share