Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρελάθηκε ξανά ο καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση!

21 Μαΐου 2017 12:55
Τρελάθηκε ξανά ο καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση!

Μεταβολή του καιρού από το πρωί και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους. σταδιακά τα φαινόμενα έως τη νύχτα θα επεκταθούν στα ανατολικά και νοτιά με εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά έως 7 μποφόρ. στα ανατολικά βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές η σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία από το απόγευμα στα υπόλοιπα τμήματα.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

*Αιγάλεω *Βουλιαγμένη *Γλυφάδα *Εκάλη *Ζωγράφου *Ηλιούπολη *Ίλιον *Καλλιθέα *Κέντρο *Κηφισιά *Κορωπί *Μαρούσι *Μέγαρα *Νέα Μάκρη *Πειραιάς *Πεντέλη *Περιστέρι *Σαρωνίδα

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές. ύφεση των φαινομένων τη νύχτα.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.

*Ασβεστοχώρι *Εύοσμος *Θέρμη *Κέντρο *Κύμινα *Λαγκαδάς *Νέα Μηχανιώνα *Πανόραμα *Σίνδος *Χαλκιδική *Ωραιόκαστρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως μετά το μεσημέρι, τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 24 βαθμούς Κέλσιου.

*Αλεξανδρούπολη *Βέροια *Δράμα *Έδεσσα *Καβάλα *Καστοριά *Κατερίνη *Κιλκίς *Κοζάνη *Κομοτηνή *Νάουσα *Ξάνθη *Ορεστιάδα *Σέρρες *Φλώρινα

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα αρχικά στο ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στέρεα και μετά το μεσημέρι και στη δυτική Πελοπόννησο, τη νύχτα και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.

*Ζάκυνθος *Ηγουμενίτσα *Ιωάννινα *Καλαμάτα *Κέρκυρα *Κεφαλλονιά *Λευκάδα *Μεσολόγγι *Ναύπακτος *Πάτρα *Πρέβεζα

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά και αργά το βράδυ στις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην Εύβοια, θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: Στα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ που σταδιακά από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κέλσιου.

*Αράχωβα *Βόλος *Θήβα *Λαμία *Λάρισα *Λιβαδειά *Καρδίτσα *Κόρινθος *Ναύπλιο *Τρίκαλα *Τρίπολη *Χαλκίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να ποιοι είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη που γιορτάζουν σήμερα!

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, που σταδιακά από το βράδυ στις Κυκλάδες θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κέλσιου

*Άγιος Νικόλαος *Αμοργός *Άνδρος *Ηράκλειο *Μήλος *Μύκονος *Νάξος *Πάρος *Ρέθυμνο

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειονατολικους 4 με 6 μποφόρ. στα Δωδεκάνησα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγη: news247

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share