Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία μιας κοπέλας που δεν της κάνει το φόρεμα έγινε αμέσως viral! Μόλις μάθετε τον λόγο θα προβληματιστείτε

12 Μαΐου 2017 16:04
Η φωτογραφία μιας κοπέλας που δεν της κάνει το φόρεμα έγινε αμέσως viral! Μόλις μάθετε τον λόγο θα προβληματιστείτε

Yπάρχουν φορές που όσο κι αν στηρίζει το "αγάπα το σώμα και τον εαυτό σου", ξυπνάς και νιώθεις πως δεν είσαι αυτό που θα μπορούσες να αγαπήσεις. Οι μέρες που ζυγίζεσαι και δε βλέπεις αυτό που θες, οι μέρες που είσαι πρησμένη ή εκείνες οι μέρες που δοκιμάζεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και δε σου κάνουν

Η Lucia Litman έπαθε κάτι αντίστοιχο με το αγαπημένο της, καλοκαιρινό φόρεμα, και μόλις είδε πως δε μπορούσε να ανεβάσει καν το φερμουάρ, έβγαλε μια φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη της, την ανέβασε στο instagram και έγινε viral.

Στη λεζάντα της εξηγεί γιατί δεν την πειράζει που δε μπορεί πια να χωρέσει στο φόρεμά της, αλλά και το γιατί αυτό δεν την πειράζει πια τόσο. Τις μέρες που δε θα νιώθεις στα καλύτερά σου, μπορείς να ρίχνεις μια ματιά σε αυτό το post.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί: "Ένα πρόσωπο από την ομάδα έκανε σeξ με πολλούς μέχρι που τους πιάσανε…" (Video)

"Αντανάκλαση από το ξεκαθάρισμα ντουλάπας: αυτή είναι η φωτογραφία μου ενώ φοράω το αγαπημένο μου φόρεμα εδώ και 3 χρόνια. Είναι νούμερο 2 και πλέον δεν κουμπώνει καν. Τελευταία, σκέφτομαι πολύ την εικόνα του σώματός μου και την υγεία μου, αφού ένας "φίλος" μου είπε ότι έχω παρατήσει τον εαυτό μου και πρέπει να σταματήσω να τρώω τόσο ψωμί. Δεν μιλάω πολύ γι' αυτό (ούτε δημόσια), αλλά πάλεψα με μια διατροφική διαταραχή στο λύκειο και στο κολέγιο και έκανα διάφορες θεραπείες, ενώ μπαινόβγαινα και σε πολλά θεραπευτικά κέντρα. Ζυγιζόμουν πέντε φορές τη μέρα και το νούμερο που έβλεπα καθόριζε την ευτυχία μου και τις δραστηριότητες που μου "επέτρεπα" να κάνω.

Αυτός ο περιορισμός στην ίδια μου την ευτυχία και τη ζωή, έληξε πολλές φιλίες και σχέσεις, επειδή απομονωνόμουν στο σπίτι, ώστε να μην έχω κάπου γύρω μου φαγητό. [...]το φαγητό δεν ήταν πάντα κάτι χαρούμενο για μένα και για πολλούς φίλους και συγγενείς, το φαγητό ακόμα δεν έχει πλάκα - οπότε ελπίζω να σας δείξω μια πιο διασκεδαστική πλευρά αυτού που τρώμε και να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται χρώματα, σχήματα και υφές, αντί για θερμίδες ή το πόσο πρέπει να γυμναζόμαστε για να το κάψουμε. Είμαι χαρούμενη που λέω πως τώρα έχω την πιο υγιή σχέση με το φαγητό από ποτέ, αλλά για όλους εσάς που το παλεύετε, να ξέρετε ότι είστε πολύ περισσότερα από ένα απλό νούμερο και το αν έχετε κενό ανάμεσα στα πόδια σας δεν έχει σχέση με αυτό (και φυσικά αδύνατο για την σωματοδομή ορισμένων ανθρώπων), αλλά βασικά να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι σας αγαπούν".

Πηγή: ladylike.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share