Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μια φλούδα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων!

11 Μαΐου 2017 16:42
Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μια φλούδα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων!

Όλες οι νοικοκυρές που είναι μανιακές με την καθαριότητα κατά καιρούς δοκιμάζουν οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτρέψει κάθε εστία βρωμιάς και μικροβίων στο σπίτι τους.

Μην ξοδεύετε άδικα τα χρήματα σας σε κάθε λογής απορρυπαντικά όταν μπορείτε να βρείτε τη λύση στη φύση. Το λεμόνι έχει αποδειχθεί θαυματουργό και έχει βγάλει όλες τις νοικοκυρές ασπροπρόσωπες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Εμείς σας παρουσιάζουμε μια νέα ιδιότητα του λεμονιού που μέχρι σήμερα ίσως να αγνοούσατε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: DNA του θύματος βρέθηκε στο αυτοκίνητο του γιατρού! Θύμα επίθεσης στις φυλακές ο 38χρονος

Το λεμόνι κάνει θαύματα και στο πλυντήριο πιάτων σας. Μια μικρή φέτα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων (ανάμεσα στα πιάτα) ή ένα ποτήρι με λίγο από το χυμό του (στη θήκη που μπαίνει και το απορρυπαντικό) θα το ανανεώσει αισθητά.

Μια κούπα λεμονιού ακόμα και χρησιμοποιημένη αρκεί για να κάνει τη διαφορά στα πιάτα σας.

Η αλλαγή δε θα γίνει μόνο στους εσωτερικούς χώρους του πλυντηρίου αλλά και στα πιάτα που θα καθαρίσουν ακόμα καλύτερα. Επίσης λίγος χυμός λεμονιού θα κάνει τη δράση του απορρυπαντικού ακόμα πιο ισχυρή ενώ οι φλούδες λεμονιού ανάμεσα στα πιάτα θα τα κάνουν ακόμα πιο λευκά και θα δώσουν μια διακριτική μυρωδιά στα σκεύη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 Ελληνίδες της showbiz πριν και μετά την πλαστική μύτης! (photos)

Μια ενδιαφέρουσα, θα λέγαμε, λύση είναι να μην πετάτε τα χρησιμοποιημένα λεμόνια. Μπορείτε αφού χρησιμοποιήσετε το χυμό τους σε κάποια συνταγή, να τα βάζετε στο πλυντήριο πιάτων έτσι ώστε να τα εκμεταλλεύεστε στο έπακρον.

Έξτρα tip Βάλτε μερικές φλούδες λεμονιού στον πάτο κάθε σακούλας που τοποθετείτε στον κάδο απορριμάτων. Έτσι τα σκουπίδια σας θα μυρίζουν όμορφα και η κουζίνα θα αποκτήσει μια διακριτική μυρωδιά λεμονιού.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share