Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμοί, βασανισμοί και αποκεφαλισμοί: Η ζωή στις φυλακές της Βόρειας Κορέας! (photos)

4 Μαΐου 2017 07:37
Βιασμοί, βασανισμοί και αποκεφαλισμοί: Η ζωή στις φυλακές της Βόρειας Κορέας! (photos)

Η Βόρεια Κορέα είναι μια χώρα που οι πληροφορίες για τα εσωτερικά της έρχονται με το σταγονόμετρο. Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να βγουν εκτός συνόρων και όσοι έφυγαν δεν ξαναγύρισαν ποτέ, υπό το φόβο της εξόντωσης από το καθεστώς.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στις φυλακές της χώρας, όπου οι συνθήκες κράτησης δεν είναι απάνθρωπες, ενώ πρόφατα μια σωφρονιστική υπάλληλος έριξε φως στο τι γίνεται μέσα σε αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 04 Μαΐου;

Η φύλακας αυτή μιλώντας στη Βρετανική Daily Mail αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους μάθαιναν να αντιμετωπίζουν τους φυλακισμένους ως ζώα. «Μας μάθαιναν να μην νιώθουμε λύπη για τους φυλακισμένους. Μας έλεγαν πως είχαν διαπράξει φριχτά εγκλήματα. Πως δεν πρέπει να τους βλέπουμε ως ανθρώπους. Τώρα πια γνωρίζω πως ήταν απλοί άνθρωποι και αισθάνομαι ενοχές».

Σε ένα από τα περιστατικά που περιέγραψε η Μισ Λιμ, δύο αδέλφια προσπάθησαν να δραπετεύσουν και επτά μέλη της οικογένειας τους δολοφονήθηκαν επι τόπου ως αντίποινα. Τα αδέλφια στη συνέχεια σύρθηκαν πίσω στη φυλακή, λιθοβολήθηκαν από τους άλλους φυλακισμένους μετά από εντολή των φυλάκων και στην συνέχεια αποκεφαλίστηκαν.

Αυτό ως προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους κρατούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 04 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η Μις Λιμ περιέγραψε αρκετά ακόμα φρικιαστικά περιστατικά με βιασμούς από τους φύλακες και βασανισμούς, σημειώνοντας πως το να βρεθείς σε φυλακή της Βόρειας Κορέας ισοδυναμεί με θάνατο.

Μέσα στις φυλακές υπάρχουν ακόμη και ανήλικα παιδιά, που είχαν την τύχη τα γεννηθούν από γονείς αντικαθεστωτικούς, μόνο που στη Βόρεια Κορέα ένας στους δύο, θεωρείται εχθρός.

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery του Athensmagazine.gr που ακολουθεί!

Πηγή: E-Radio.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share