Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

15 συγκλονιστικά σκίτσα που αποδεικνύουν την σκληρή πραγματικότητα του 21ου αιώνα!

28 Απριλίου 2017 09:58
15 συγκλονιστικά σκίτσα που αποδεικνύουν την σκληρή πραγματικότητα του 21ου αιώνα!

Η κοινωνία που ζούμε έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς και συνεχώς αλλάζει. Αυτό που θεωρείται υψηλή ραπτική σήμερα μπορεί να θεωρείται παλιομοδίτικο μετά από λίγο καιρό. Παρομοίως, αυτό που είναι σήμερα σε υψηλή ζήτηση μπορεί αύριο να είναι ξεπερασμένο.

Ακόμα και τα επαγγέλματα που έχουμε σήμερα αλλάζουν συνεχώς. Οι δουλειές που θα δουλεύουν τα παιδιά μας μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα και οι δουλειές που υπάρχουν σήμερα πιθανότατα να μην υπάρχουν στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ σ' όλη την Ελλάδα για την 6χρονη Στέλλα! Νέες πληροφορίες για το αποτρόπαιο έγκλημα απο τον πατέρα της! Ο ρόλος της μάνας

Συνεχώς είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον μας, από την τεχνολογία, μέχρι ακόμα και στις διατροφικές μας συνήθειες.

Μία σημαντική αιτία των αλλαγών που βλέπουμε σήμερα είναι το διαδίκτυο. Εξαιτίας του, οι τηλεπικοινωνίες έχουν γίνει πιο αποδοτικές, η παιδεία έχει γίνει πιο εύκολα προσβάσιμη και η καθημερινότητά μας είναι γενικότερα πιο εύκολη. Βέβαια, η τεχνολογική εξέλιξη είναι δίκοπο μαχαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολογία - σοκ του παιδοκτόνου πατέρα της 6χρονης: "Σκότωσα το παιδί μου προσπαθώντας να...!"

Ενώ η πληροφορία στην οποία έχουμε εύκολη πρόσβαση είναι σίγουρα χρήσιμη, τείνουμε να γίνουμε σκλάβοι της. Πόσους έχετε δει σε εστιατόριο ή καφετέριες να είναι προσηλωμένοι στα κινητά τους και να ξεχνούν τη σημασία της ανθρώπινης επικοινωνίας;

Αυτές οι καυστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν ακριβώς αυτό – τις ειρωνείες και τη σκληρή πραγματικότητα της σημερινής κοινωνίας.

Δείτε τα σκίτσα στο gallery του Athensmagazine.gr!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share