ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: «Δεν ξέρω γιατί το παιδί είναι στο νοσοκομείο – Τον είδα χθες, ήταν μια χαρά» λέει ο παππούς του κακοποιημένου 3χρονου

Ηράκλειο: «Δεν ξέρω γιατί το παιδί είναι στο νοσοκομείο – Τον είδα χθες, ήταν μια χαρά» λέει ο παππούς του κακοποιημένου 3χρονου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία, το ζευγάρι που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση του μικρού αγοριού μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου πριν από λίγο.

Τι υποστηρίζει ο παππούς του παιδιού




Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretaone, οι αστυνομικοί της ασφάλειας τους οδήγησαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου, όπου τους απομόνωσαν, ενώ απομάκρυναν τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί για άλλες υποθέσεις.

Στο δικαστικό μέγαρο, η υπόθεση της κακοποίησης του παιδιού συζητιέται εκτενώς, ενώ το ζευγάρι να αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα στις αρμόδιες Αρχές.

Παράλληλα, ο πατέρας της μητέρας και εγγονός του παιδιού δήλωσε στο «Πρωινό»:

«Δεν ξέρω γιατί το παιδί είναι στο νοσοκομείο. Μέχρι χθες μίλαγα με τον πιτσιρίκο μέσω κάμερας και ήταν καλά. Δεν έχω ιδέα για όλα αυτά. Είμαι προ εκπλήξεως. Δεν γνωρίζω τίποτα. Οι γονείς του παιδιού συμπεριφερόταν μία χαρά στο παιδί. Η κόρη μου και ο σύντροφός της είχαν καλή σχέση, δεν ήμουν και εκεί για να ξέρω τι γίνεται. Είμαι αναστατωμένος γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Η κόρη μου το μεγάλωσε μόνη της, πιστεύω ότι πέρναγε καλά το παιδί μου».

«Πολύ βαριά η κατάσταση του παιδιού, dum spiro spero», πρόσθεσε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης διοικητής ΠΑΓΝΗ στην τηλεόραση του ANT1.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου