Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025

«Φρούριο» το σπίτι της Μαρινέλλας: Η ρητή απαγόρευση των γιατρών και τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά της

«Το ότι πήγε σπίτι, δε σημαίνει ότι τελείωσε, ότι είναι καλά και ότι κάθε μέρα έχουν πάρτι και γιορτή»

23 Ιανουαρίου 2025 12:10
«Φρούριο» το σπίτι της Μαρινέλλας: Η ρητή απαγόρευση των γιατρών και τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά της
Από Εύη Κουρίδου

Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το σπίτι της Μαρινέλλας, όπου μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο «Υγεία», σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία 24ωρα, η σπουδαία ερμηνεύτρια βρίσκεται στο σπίτι της, μετά το εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Τα τελευταία νέα για την υγεία της, τα οποία μετέφεραν η εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 είναι τα εξής.

«Δεν μπορεί να μπει ο καθένας στο σπίτι»

«Η Μαρινέλλα δεν έφυγε περπατώντας από το Υγεία, για να πάει σπίτι της. Το ότι πήγε σπίτι, δε σημαίνει ότι τελείωσε, ότι είναι καλά και ότι κάθε μέρα έχουν πάρτι και γιορτή. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, έχει πάθει ένα βαρύτατο και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο η Μαρινέλλα. Ναι μεν πήγε σπίτι της, γιατί δε διατρέχει κίνδυνο η υγεία της, αλλά από εκεί και πέρα, το δωμάτιο στο οποίο είναι έχει μηχανήματα νοσοκομείου. Έχει μια φροντίδα ιδιαίτερη, την επισκέπτονται λίγοι άνθρωποι, δεν μπορεί να μπει ο καθένας. Δεν είναι ότι πήγε σπίτι και μαζεύονται όλοι οι φίλοι και όλη η γειτονιά. Τα πράγματα είναι και εκεί “στενά”, σαν να είναι σε ένα πιο οικείο νοσοκομείο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Φρούριο το σπίτι της μεγάλης κυρίας. Σαφώς και απαγορεύονται οι επισκέψεις, για να μην υπάρξει μετάδοση κάποιων λοιμώξεων και μικροβίων. Στο πλευρό της συνεχίζει να βρίσκεται η κόρη της, Τζωρτίνα, που δεν την έχει αφήσει λεπτό, καθώς και οι δύο συνεργάτιδές της. Το σπίτι έχει πάρει μια νοσοκομειακή μορφή και σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν η παραμονή στο νοσοκομείο είναι μεγάλη, προτιμάται να υπάρξει εξιτήριο, για να μην υπάρξουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις», ανέφερε η δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ.

 

Ελλάδα

Share