Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025

Καρέ-Καρέ η δράση του 43χρονου Ρουμάνου που άρπαζε ρολόγια και κοσμήματα με την μέθοδο Rip-Deal (video)

Βγαλμένη από σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ

10 Ιανουαρίου 2025 14:20
Καρέ-Καρέ η δράση του 43χρονου Ρουμάνου που άρπαζε ρολόγια και κοσμήματα με την μέθοδο Rip-Deal (video)
Από Αλεξία Τέλο

Ρολόγια και κοσμήματα ξάφριζε η σπείρα της οποίας μέλος ήταν ένας 43χρονος Ρουμάνος που έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (10/01) η ΕΛ.ΑΣ.

Τα έκλεβε με ταχυδακτυλουργικές ενέργειες

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «Rip – Deal», μπροστά στα μάτια του 49χρονου κοσμηματοπώλη, είχε κατορθώσει να αλλάξει τη συσκευασία, όπου μέσα υπήρχαν δύο χρυσά γυναικεία κοσμήματα (κολιέ), τέσσερα ακριβά ανδρικά ρολόγια και ένα χρυσό δαχτυλίδι με μία άλλη, που ήταν παρόμοια και περιείχε ψεύτικα κοσμήματα.

Η κλοπή συνέβη τον Αύγουστο του 2023 όταν ο δράστης είχε κλείσει ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να εξετάσει και στη συνέχεια να αγοράσει τα συγκεκριμένα κοσμήματα.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Άρτα: Γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου - Κατέληξε στον ακάλυπτο χώρο του 2ου ορόφου

Αφού εμφανίστηκε ως εκτιμητής και εξέτασε τα κοσμήματα και τα ρολόγια και αποφάνθηκε ότι είναι κανονικά, ζήτησε να τα βάλουν σε μία συσκευασία, να τα τοποθετήσουν σε μια θυρίδα που υπάρχει στο ξενοδοχείο και ο ίδιος να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα με μετρητά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share