Κτηνωδία στην Κρήτη: Υπάνθρωποι γέμισαν φόλες σε παραλία - Μαρτυρικός θάνατος για 4 σκυλιά (photos/video)
Διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κισσάμου προκειμένου να ανακαλυφθούν οι δράστες
![Κτηνωδία στην Κρήτη: Υπάνθρωποι γέμισαν φόλες σε παραλία - Μαρτυρικός θάνατος για 4 σκυλιά (photos/video)](https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202501/foles_kriti.jpg)
Για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος δείχνει το χειρότερό του πρόσωπο στα ζώα, τα οποία όντας σε δυσμενότερη θέση δεν διαθέτουν φωνή για να παραπονεθούν για τα μαρτύρια και τη βάρβαρη συμπεριφορά που δέχονται σε καθημερινή βάση.
Ειδικότερα, έγκλημα που σοκάρει τελέστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην παραλία των Φαλασάρνων.
Κτηνωδία στην Κρήτη: Υπάνθρωποι γέμισαν φόλες σε παραλία - Νεκρά 4 σκυλιά
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, άγνωστος δράστης ή άγνωστοι δράστες είχαν ρίξει φόλες σε μέγεθος μικρής μπάλας σε διάφορα σημεία στην παραλία, με συνέπεια, αφού τα βάλουν στο στόμα τους σκυλιά (θεωρώντας τα ως τροφή) να δηλητηριαστούν και να πεθάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα μεγάλα σκυλιά πέθαναν από τη βρώση των δηλητηριασμένων τροφών, δύο εκ των οποίων ανήκουν σε Γερμανό που ζει μόνιμα στην περιοχή και άλλα δύο σε μία Χανιώτισσα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε οδηγό που τραυμάτισε σκύλο με το ΙΧ του
Τα συμβάντα καταγγέλθηκαν άμεσα στο ΑΤ Κισσάμου που ενήργησε άμεσα με την χρήση ειδικού σκύλου κατά μήκος της παραλίας των Φαλασάρνων.
Ο ειδικός σκύλος της αστυνομίας βρήκα επιπλέον φόλες που είχαν πεταχτεί σε διάφορα σημεία και τα οποία είναι “κίνδυνος θάνατος” για ζώα αλλά και ανθρώπους!
Διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κισσάμου προκειμένου να ανακαλυφθούν οι δράστες.