ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Γιάφκα τρομοκρατών «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική για το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους – Μυστήριο με τους ενοίκους, βρέθηκε όπλο

Γιάφκα τρομοκρατών «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική για το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους – Μυστήριο με τους ενοίκους, βρέθηκε όπλο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Διαψεύστηκε η αρχική εκτίμηση ότι η έκρηξη στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων θα μπορούσε να είχε προκληθεί από διαρροή αερίου, με την Αντιτρομοκρατική που έχει αναλάβει τις έρευνες να «βλέπει» γιάφκα τρομοκρατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εικόνα που έχουν οι άνδρες των ΤΕΕΜ και της ΕΛΑΣ είναι ότι ο άνδρας και η γυναίκα κατασκεύαζαν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό στο σαλόνι, κάτι πήγε στραβά και εξερράγη.

Ο άνδρας, που βρισκόταν στο σαλόνι, σκοτώθηκε ακαριαία από την έκρηξη, ενώ η γυναίκα, που φέρεται να ήταν πιο μακριά, τραυματίστηκε. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης όπλο και κινητό τηλέφωνο.

Η γυναίκα φέρεται ότι έχει ταυτοποιηθεί, κάτι το οποίο θα επιβεβαιωθεί πλήρως όταν ληφθούν τα αποτυπώματά της. Ωστόσο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση χωρίς να είναι σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ανέφερε ότι είχε δώσει τα κλειδιά στον γιο του, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία, και εκείνος είχε παραχωρήσει τον χώρο σε ένα νεαρό ζευγάρι.



0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου