Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Σκούρα τα πράγματα για τον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουμε λίγη δροσιά ακόμη, αλλά μόλις μπει ο Ιούλιος...»

Η εξέλιξη των φαινομένων στις επόμενες μέρες

24 Ιουνίου 2024 09:06
Σκούρα τα πράγματα για τον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουμε λίγη δροσιά ακόμη, αλλά μόλις μπει ο Ιούλιος...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Τάσος Αρνιακός τόλμησε μια μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τον καιρό, αναφέρνοντας τόσο το τι μας περιμένει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου όσο και το πώς θα μας μπει ο Ιούλιος από άποψη συνθηκών, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να δίνει μια πρόβλεψη... φωτιά.

Όπως αναφέρει ο έμπειρος μετεωρολόγος, η θερμοκρασία έπεσε λίγο τις τελευταίες ώρες και το ίδιο ισχύει και για τη Δευτέρα (24/6), με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μέχρι τους 37 βαθμούς. Το αρνητικό, βέβαια, είναι ότι τις επόμενες δύο ημέρες και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6), οι άνεμοι θα πνεύσουν ακόμη και στα 7 μποφόρ, εγκυμονώντας κίνδυνο για πυρκαγιές.

Η εξέλιξη του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό μέχρι τις αρχές Ιουλίου

Η θερμοκρασία, πάντως, θα πέσει και το τέλος αυτής της εβδομάδας και μέχρι τότε, επίσης, θα έχουν υποχωρήσει λίγο και οι άνεμοι, προσφέροντας ένα πιο υποφερτό σκηνικό μέχρι να περάσει ο Ιούνιος και χωρίς να λείψουν, μάλιστα, οι τοπικές βροχές στα ορεινά.

Στις αρχές Ιουλίου, όμως, ο μήνας θα μπει και πάλι με τη θερμοκρασία αυξημένη και φλερτάροντας για ακόμη μια φορά με τους 40 βαθμούς. Μένει να δούμε, βέβαια, τις επόμενες ημέρες το πώς θα κυμανθεί ο υδράργυρος.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share