Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

«Είμαι χάλια ψυχολογικά, ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε» - Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στον Πέτρο Κουσουλό μέσα από τη φυλακή (video)

Ο ποινικολόγος δεν κρυβόταν για να γλιτώσει το αυτόφωρο απλώς δεν παρακολουθούσε ειδήσεις και είχε κλείσει το κινητό του

21 Ιουνίου 2024 13:25
«Είμαι χάλια ψυχολογικά, ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε» -  Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στον Πέτρο Κουσουλό μέσα από τη φυλακή (video)
Φωτογραφία δεξιά: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή Πρωινό Σουκου έκανε γνωστό ότι ο Απόστολος Λύτρας, που βρίσκεται από εχθές στις Φυλακές Κορυδαλλού έστειλε μήνυμα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε ότι όπως του είπε ο ποινικολόγος δεν κρυβόταν για να γλιτώσει το αυτόφωρο απλώς δεν παρακολουθούσε ειδήσεις και είχε κλείσει το κινητό του. Επεσήμανε μάλιστα ότι είναι χάλια ψυχολογικά.

Με την ευκαιρία, δείτε: Η χλιδάτη ζωή του Απόστολου Λύτρα: Το αμαρτωλό παρελθόν, η καταγωγή και οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό το οποίο έχει συμβεί. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν γυρίζει. Είμαι συντετριμμένος για αυτό που προκάλεσα στη Σοφία και κατ’ επέκταση στις τρεις κόρες και τους συνεργάτες μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω. Αλλά δεν μπορώ. Θέλω να ξεκαθαριστεί κάτι. Πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (σ.σ. Τετάρτη) κρυβόμουν και ότι προσπαθούσα να αποφύγω τη σύλληψη μετά το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε. Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επειδή οι γιατροί μου είχαν συστήσει για τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω και το έμφραγμα το οποίο έχω περάσει, μου είχαν συστήσει αφενός να μην παρακολουθώ ειδήσεις και το διαδίκτυο και αφετέρου να ελαχιστοποιήσω τις επικοινωνίες μου.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε είχα κλείσει για αρκετή ώρα το κινητό μου. Το ίδιο μου συνέστησαν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας τους οποίους επισκέπτομαι. Είμαι χάλια ψυχολογικά και ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε.

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα το απόγευμα το τι ακριβώς έχει συμβεί, αυτομάτως αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να εξελιχθεί η ποινική διαδικασία. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.

Επαναλαμβάνω και πάλι και θέλω να το τονίσετε από την εκπομπή ότι αναλαμβάνω το βάρος της πράξης μου και ζητώ και πάλι συγνώμη από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share