Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Υποκλίθηκαν όλοι στον πατέρα της Κυριακής Γρίβα: «Πείτε στην κ. Ζήνα, η καριέρα του Λύτρα καταστράφηκε... εγώ τι έπαθα;»

Να αγιάσει το στόμα του

21 Ιουνίου 2024 12:08
Υποκλίθηκαν όλοι στον πατέρα της Κυριακής Γρίβα: «Πείτε στην κ. Ζήνα, η καριέρα του Λύτρα καταστράφηκε... εγώ τι έπαθα;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ξέσπασμα έκανε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος στην εκπομπή «Το Πρωινό», με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, Σάκης, έστειλε ηχητικό μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα, διερωτώμενος αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του 39χρονου δράστη.

«Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα. Πείτε λοιπόν στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής, που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό, για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του», σημείωσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Τι απαντά στη Ζήνα Κουτσελίνη

Με μήνυμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» απάντησε επίσης ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στις δηλώσεις της Ζήνα Κουτσελίνη για την «καταστροφή της καριέρας» του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα. «Πείτε στην κ. Ζήνα, η καριέρα του Λύτρα καταστράφηκε... εγώ τι έπαθα;», είπε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share