Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Σοκαρισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα: «Έχω πέσει από τα σύννεφα - Προφανώς και το καταδικάζω» (video)

«Είναι δύσκολο να προχωρήσει η συνεργασία μας»

17 Ιουνίου 2024 18:15
Σοκαρισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα: «Έχω πέσει από τα σύννεφα - Προφανώς και το καταδικάζω» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο Live News για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα.

Ο γνωστός δικηγόρος τώρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ δήλωσε πως ουδέποτε έχει υπάρξει στο παρελθόν βίαιος στη ζωή του.

Σε σοκ η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για τον γνωστό δικηγόρο μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Προφανώς και το καταδικάσω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία.

Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας το τελευταία, χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητές. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο, δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ενώ πρόσθεσε: «Ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση από το περιβάλλον. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι.
Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ είχα την εικόνα πως αντιμετωπίζει πάρα πολύ στρες», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Live News.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share