Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση μητέρας με τo 14 μηνών μωρό της

Τα λόγια του ίδιου του οδηγού για το περιστατικό

30 Μαΐου 2024 18:18
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση μητέρας με τo 14 μηνών μωρό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα παράσυρση πεζών αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με μια μητέρα και το 14 μηνών παιδί της να παρασύρονται από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η μητέρα φαίνεται να κρατάει το καρότσι από την πίσω μεριά για να το προφυλάσσει ενώ το παιδί ήταν δεμένο στο καρότσι και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα και δεν εκτοξεύθηκε. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου για εξετάσεις.

Ο οδηγός μίλησε στην κάμερα του Mega, παραδέχθηκε ότι έφταιγε και ο ίδιος ενώ ανέφερε ότι κατέβηκε αμέσως, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν βαριά η μητέρα και το παιδί και αμέσως ήρθαν οι ασφάλειες.

«Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω και εγώ. Πετάχτηκε η κυρία ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικές. Είναι καλά δόξα τον Θεό. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», είναι τα λόγια του οδηγού.

Ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της γυναίκας μίλησε στο Mega για όσα έγιναν

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί εδώ είναι επικίνδυνα. Καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα να περάσουνε. Σταμάτησε η μία η πλευρά.

Η γυναίκα βρήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα υποθέσαμε εφόσον ανέβαινε η γυναίκα στις διαβάσεις. Δεν έτρεχε υπερβολικά. Θέλω να είναι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας.

«Χτυπάει τη γυναίκα, χτυπάει το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω. Σα να κοιτο΄θσε αλλού, σαν να έβλεπε άλλα πράγματα. Λέει δεν είδε διαβάσεις. Έχει και πινακίδα εδώ, ο δήμος όμως... Θα κρατηθεί μέσα προληπτικά γιατί είναι 14 μηνών ο μικρός.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share