Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Έχασε τη Χαρά κυριολεκτικά και μεταφορικά ο σύζυγος της κομμώτριας που πέθανε: «Μέσα σε δύο ώρες "έφυγε", της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο» (video)

«Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Δε θέλουμε να ζήσουμε με αυτό»

29 Μαΐου 2024 21:28
Έχασε τη Χαρά κυριολεκτικά και μεταφορικά ο σύζυγος της κομμώτριας που πέθανε: «Μέσα σε δύο ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναπάντητα ερωτήματα έχει ο σύζυγος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά από μια επέμβαση ρουτίνας.

Ο σύζυγός της μίλησε στο Mega και ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα πήγε στην Αθήνα για να κάνει μία λιποαναρρόφηση, που, όπως όλα δείχνουν, αποδείχθηκε μοιραία. Ο σύζυγός της είναι πεπεισμένος πως κάτι έγινε λάθος στην επέμβαση και αναζητεί απαντήσεις.

«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Η Χαρά ήταν για το σπίτι μας, όπως έλεγε η κόρη μου, το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δε θέλουμε να ζήσουμε με αυτό», είπε αρχικά ο σύζυγος, περιγράφοντας πώς βιώνει την κατάσταση μετά την απώλεια της αγαπημένης του.

«Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και μετεγχειρητικός έλεγχος»

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Δεν ήρθε μία ασθένεια από τον ύψιστο. Κάτι έγινε στην επέμβαση. Κάτι έγινε εκεί και ''έφυγε'' η Χαρά», πρόσθεσε, λέγοντας πως ο πλαστικός χειρουργός της έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχεί.

«Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, τη λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μετεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς, η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Θέλει έλεγχο και παρακολούθηση. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Όπως τόνισε, είχε μιλήσει μαζί της μετά την επέμβαση, και του είχε πει ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις. «Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, δε θα κατέβω σήμερα, θα κατέβω την Τρίτη, για να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου, μου λέει έχουμε πρόβλημα, έλα στο Γενικό Κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνώσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά, μέχρι που 12:15 ''έφυγε''», περιέγραψε για τη μοιραία ημέρα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να περιγράψω τι γίνεται στο σπίτι μου αυτή τη στιγμή. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες», πρόσθεσε ο σύζυγος της κομμώτριας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share